середу, 8 лютого 2017 р.


Марк Цукерберг, Генрі Форд, Білл Гейтс, Волт Дісней - усі вони не мали вищої освіти. Вражає, правда?
Як вони стали такими успішними? Під  тортурами вони зізналися, що це - самоосвіта. 
Погодьтеся, що університетська освіта відживає своє. Багато хто приходить відсидіти 4 роки, отримати "папірець", а далі - побачимо! Ми пропонуємо цимус платформ для самоосвіти не в домашніх умовах. Ні, це не онлайн і не супер-дорогі курси. Ми зробили добірку доступних проектів для як завжди голодних студентів, які чогось прагнуть у цьому житті. Ви такі? То це для вас!

Простори вашого розвитку

Проект від студентів КПІ, який став місцем душевного релаксу та інтелектуальних тренувань. Зараз “Вежа” проводить регулярні заходи, воркшопи та школи від КПІ, кінопокази та лекторії. Нині Микита Гриценко, кординатор простору, має мету - створити функціональний культурний публічний простір. За нові проекти та ідеї студентів можна голосувати тут.

На платформі  «Сходи в майбутнє» існує  Школа лідерства, Школа патріотизму, Школа політики майбутнього. На цей момент у “Сходах” проходить “Школа журналістики та PR”. Мета платформи розвивати управлінські навички необхідних для активної участі в студентському самоуправлінні та громадської діяльності. Оскільки проект існує під патронатом фармацевтичної корпорації “Юрія-Фарм” проект може похизуватися великою кількістю конкурсів, грантів та можливостей для студентів та інтернів медичних ВНЗ та навіть для юних медиків шкільного віку.

На базі цього  простору функціонує лекторій, проводяться конференції та хакатони. “Belka” славиться своїми воркшопами для стартапу та IT. 

організовує проекти для розвитку молоді, які потім стають платформою для їх кар’єри і працевлаштування. Під час проектів компанія обіцяє працевлаштувати кожного охочого у компанію своєї мрії.  Націленість на зрощення молодих професіоналів створили проект лідерства (CareerFactory) з різними модулями: "Digital Marketing"; "Finance school" та інше. Двічі на рік компанія проводить інтенсив для копірайтерів та SMM-ників, з такою ж  періодичністю  STUD-POINT збирає топові компанії на  Ярмарку вакансій. Кожна професія знайшла тут прихисток. Список проектів можна побачити в описі STUD-POINT.

Простір неформальної освіти від студентів НАУ для будь-яких спеціальностей. Хаб висвітлює щотижневий анонс своїх заходів. Нині під егідою хабу функціонує Фотошкола, де можна познайомитися з фотографами та самому навчитися фотографувати. Клуб англійської мови  та перегляду фільмів іноземною мовою  також чекатиме відвідувачів. Окрім того, усі можуть розвиватися у різних сферах: рефлексувати на бізнес лекторіумі та релаксувати на акустичних вечорах хабу.

KMArt Space все активніше розвивається серед могилянського студентсва. Щотижня власники простору дивують студентів якістю та актуальністю лекторів і подій, що проходять у спейсі. Ще є тест, якщо ви надумаєте організувати свій захід - відповідність гаслу “Challenge yourself”. Щотижня KMArt виставляє дайджест освітніх подій для студентства і не тільки. Еліта Києва збирається саме тут☺

Головний ресурс в Україні для американської культури, освіти та інформації. Центр має гарну технічну оснащеність та вільний для користування. Тут може знайти прихисток і стартапер, і дизайнер, і люди, що прагнуть підтягнути свою англійську мову. Ба більше, Американський дім має освітні консультації та часто порушують гостросоціальні теми на тематичних зустрічах.

InVega - це освітній простір, що об'єднує людей за інтересами. Тут для себе знайдуть цікавинки і копірайтери, і хто прагне покращити знання англійської або дипломатичні навички. На сайті InVega можна знайти календар подій на місяць вперед, і обрати майстер-клас до душі.

Для творчих людей

Некомерційний освітній проект, який створений для того, щоб познайомити однодумців зі світом фотографії, дати натхнення для творчості і самовдосконалення. Основа фотошколи - спілкування про мистецтво, розширення поняття про фотографії, пошук нових ідей і, звичайно, нових друзів.

Сучасність і класика, розважальні та андерграундні, загалом, усі найсмачніші фільми можна знайти тут. Після переглядів побачене обговорюється, і відвідувачі обмінюються враженнями. Кіноклуб формує програму щомісяця, тому добірку фільмів ви будете знати завчасно. Вхід вільний.

Це не лише обговорення літературних творів, це і вечірки, гуртки,  просвітницькі заходи й творчі вечори. Якщо душа хоче поезії - ласкаво просимо ☺

Як тільки захочеться більше дізнатися про усе, що вас оточує - музику, кіно, візуальне мистецтво, то одразу гугліть OK Projects. Цей проект організовує різного роду некомерційні заходи освітнього або культурологічного характеру. І знаєте що? Вони знайшли однодумців - CLOSER – арт-центр, в якому сучаснеий галерейний простір уживається з нічним життям. Саме у CLOSER традиційно проводить свої заходи OK projects.

Для тих, хто цікавиться бізнесом та економікою

East West Business має високу мету - зростити покоління професіоналів економічного спрямування. Різноманітні проекти у сфері економіки та бізнесу все більше наближають студентів з потенційними роботодавцями та представниками бізнесу.


Києво-Могилянська бізнес-школа[kmbs] відома не лише своїми курсами для підприємців. І для маркетолога, і для HR бізнес-школа має події, є лекції та майстер-класи, які фінансово доступні кожному.

Змінюючи себе - змінимо світ та нашу освітню систему. Як додаток, ділимося цікавим відео, де університетська освіта стає підсудною. Всі ми генії. Але якщо ви будете судити рибу по її здатності підійматися на дерево, вона проживе все життя, вважаючи себе дурепою.(Альберт Ейнштейн)



Автор:
Журналіст STUD-POINT 
Оля Пташка



0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації