вівторок, 14 лютого 2017 р.

В день усіх закоханих Столичний Фунікулер був забитий вщент. Спричинила такий попит на транспорт можливість поєднати серця.
Жартівливим РАГСом для киян стало підприємство “Київпастранс”, які вперше вирішили створити такий захід. Після церемонії одруження та видач свідоцтв «Про єднання сердець» на учасників чекав сюрприз - безкоштовний проїзд на фунікулері.

Приміщення прикрасили спеціально для свята із супроводом романтичної музики, а працівники фунікулеру вбрані як справжні реєстратори.

Кияни поділилися враженнями від новаторського заходу “Київпастрансу”. Ні вік, ні стать не стали бар’єром для киянки Марії. «Ми з подругою проходили повз Фунікулер і побачили, що тут відбувається щось цікаве. Ідея з «єднанням сердець» насправді дуже крута. Знаєте, це як в дитинстві, коли ви даєте своєрідні обіцянки найкращим подругам про те, що ніколи їх не покинете і фіксуєте це на папері. Ну а чому б і ні? Чому б не зробити це зараз?, - подумали ми і поєднали нашу міцну дружбу».
Для Максима та Ірини, молодої пари з Чернігова, Свідоцтво про єднання сердець» стало першим кроком на шляху до їх молодого подружнього життя. «Через кілька місяців ми хочемо одружитись, а тут випала нагода, на мить уявити себе в залі столичного центрального РАГСу. Дякуємо організаторам за чудову можливість побувати на репетиції нашого майбутнього весілля!» 

Чекаємо нових сюрпризів від "Київпастранс":) Усіх зі святом!
 
Автор
Світлана Стасіневич

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації