четвер, 9 березня 2017 р.

Навесні люди прагнуть ставати кращими, змінюватися у кращу сторону. Не завжди потрібні кошти, щоб оновити свій імідж. Ми розповімо 7 лайфхаків як змінити свій образ “за копійки”.




1. Стань моделлю. У соціальних мережах є спеціальні спільноти, де майстри або початківці шукають моделей для безкоштовного макіяжу, моделювання брів, малювання волосся, епіляції, стрижки, нарощування вій та інших послуг. Все робиться з метою тренування або проведення майстер-класів. Якщо немає коштів, щоб зробити усі процедури самостійно, то це може бути хорошим виходом з ситуації.

2. Інтернет-магазин. Для того, щоб одягатися стильно не потрібно витрачати шалені суми у фірмових магазинах. Важливо вміти комбінувати прості речі так, щоб вони виглядали дорого та стильно. В інтернеті можна знайти точні копії брендових речей за найнижчими цінами.

3. Пошити одяг самому. Якщо у тебе є вміння моделювати одяг та самостійно його шити, то чому не скористатися цією можливістю економити? У тебе буде неповторна річ, яка повністю створена враховуючи особливості твоєї фігури.

4. Перероби свої старі речі. Ти маєш старі джинси або джинсову куртку? Чому б тобі не зробити з них стильні шорти або жилетку?

5. Продай те, що не носиш і купи нове. Ти нічого не втрачаєш, окрім речей, які ти не використовуєш. Вони просто “лежать” у тебе на поличці з клеймом “можливо пригодиться”. Позбудься їх, дай шанс новим речам.

6. Секонд-хенд. Існує стереотип, що на секонд-хенді тільки лахміття. Проте там можна знайти як ношені фірмові та вінтажні речі, так і нові, ще з етикетками

7. Обміняй свої речі. Часто комісійні магазини обмінюють речі з невеликою доплатою в ту чи іншу сторону. Якщо потрапити на вигідну угоду, то можна так зробити корисний для себе обмін.

Марта Чіпак

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації