четвер, 30 березня 2017 р.


Стати співробітником провідної компанії стало можливим за один день.







Весна не завадила
12 тисячам студентів знайти своє кар’єрне щастя на Ярмарку вакансій “Імпульс 2017. 28-29 березня студенти, випускники та взагалі будь-хто охочий мав можливість знайти роботу і пройти співбесіду з HR-менеджером.Організатори проекту “Центр кар’єрного розвитку STUD-POINT” попліклувався про те, щоб молоді спеціалісти вміли правильно складати резюме, тому лише  для відвідувачів ярмарку організатори проводили кар’єрні консультації з написання резюме і проходження співбесід. А про майбутнє кар’єри можна було дізнатися завдяки передбаченням, які напророкував STUD-POINT. 60 українських та міжнародних компаній, таких як Ubisoft, JTI, 1+1 media,  EY, BAT та інші пропонували вакантні робочі місця  для різних спеціальностей, з різним досвідом роботи та різними навичками. Традиційно Ярмарок проходив на території КНУ ім. Т.Г Шевченка.
Цьогоріч замісник декану ФРЕКС у КНУ Вікторія поділилася, що для студентів кожен ярмарок - свято. І зараз Вікторія зустрічає випускників факультету на ярмарку вже як представників престижних компаній.
З юного віку потенційні працівники можуть знайти своє перше місце роботи та успішно поєднувати її з навчанням. І саме Ярмарок вакансій стає першим кроком до успішної кар’єри. Для цього компанії проводили безкоштовні тренінги. Head Hunter, Malinochka, Starlight media, Deloitte, SMM school розповідали про створення власних стартапів, написання резюме та працевлаштування, а компанія Google вирішила зробити відкритий діалог з тими, хто  хотів дізнатися про роботу в ІТ.


Анастасія Овчаренко, HR Deloitte, на тренінгу зізналася, як вони відбирають резюме:"Має бути певний стиль документів, вони мають бути грамотні та сформовані під кожну вакансію. Приміром, нашій компанії важливі ваші хобі та захоплення. Також для Deloitte важливий здоровий спосіб життя".
Компанії дарували  потенційним працівникам сувеніри, пригощали солодощами, а партнери проекту, Комп'ютерна Академія "ШАГ", дала змогу спостерігати за процесом друку 3D принтера протягом усього дня 28.03 та навіть самостійно запустити квадракоптер.

Кавовий партнер заходу та український виробник кави Grusha.ua пригощав смачним кавовим напоєм та дарував позитивні емоції усім учасникам ярмарку.



Ярмарок вакансій “Impulse” проводиться двічі на рік (осінь та весна).
Цього разу він проходив  у Київському національному університеті ім. Т.Шевченка : - м. Виставковий центр, пр-т Ак.Глушкова 4г (28.03) - м. Університет, б-р Т.Шевченка 14 (жовтий корпус) (29.03).

Якщо ти не був на Ярмарку вакансій “Impulse 2017”, але маєш бажання знайти роботу, не потрібно чекати півроку, завантаж буклет - знайди своє професійне щастя. Також на сайті Ярмарку можна знайти роботодавця своєї мрії та за посиланням “Кар’єра у компанії” дізнатися про усі актуальні вакансії та відправити своє резюме.






Оля Пташка
Журналіст STUD-POINT

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації