понеділок, 17 квітня 2017 р.

Як підготуватися до співбесіди, щоб вразити свого роботодавця?
Досвід кіногероїв викриватиме ляпи і штампи кандидатів, які “обожнюють” менеджери по підбору персоналу. Знайти свою роботу та потрапити у компанію своєї мрії допоможуть лайфхаки з цієї добірки.


Школа виживання  випускників (2009)
Ріден Мелбі, як більшість студентів, уявляє своє життя після коледжу безхмарним. Пройшовши безліч співбесід, вона зрозуміла, що забирати з руками і ногами її ніхто не збирається. То як варто було зачепити свого роботодавця, про це дізнаєтеся у фільмі. А про виправлення типових помилок кандидатів ви дізнаєтесь на Career Quest Rooms.



Стажери (2013)
Двоє “динозаврів” Біллі та Нік, які і не бачили комп’ютерів, вирішили піддатися кардинальним змінам у кар'єрі і світі. Вони вирішують піти на стажування в Google. Як вони пройшли онлайн-співбесіду та як бути  серед представників покоління «NEXT», яка не мислить свого життя без комп'ютерів, соцмереж і всіляких гаджетів. Крута можливість надихнутися та відчути атмосферу інтернет-корпорацій.



Добрий ранок (2010)
Робота у медіа завжди поєднує нетривіальні завдання та стресові ситуації. Як твориться інформаційний світ по той бік екрану? Ви маєте змогу заглянути за куліси телебачення та як потрапити у світ медійників.  Надихніться роботою невтомного телепродюсера Беккі Фулер, яка з третьосортного шоу зробила відому телепрограму.
А більше про роботу у світі новин та шоу розкаже 1+1 media. Компанія дасть лайфхаки, як стати медійником. Усе це 27.04 на Career Quest Rooms.


Гленгаррі Глен Росс. Американці (1992)
Фільм про гнучкість  розуму, адаптацію на роботі та найголовніше - мотивацію любити те, що робиш. Історія про продажі і суперництво. Фільм примітний зоряним акторським складом: Аль Пачіно, Кевін Спейсі, Алек Болдуін та інші хороші актори.

Тут палять (2005)
Маркетологи, рекламісти, продавці, у вас є табу? Ви готові хвалити і продавати будь-який товар? Картина змусить вас зупинитися і переглянути підходи до презентації себе та своїх переконань. Аарон продає цигарки та істинно вірить у свою професію. А про роботу у сфері продажів, маркетингу, фінансів розкажуть 1+1 media, Deloitte і BAT. На безкоштовному заході Career Quest Rooms ці компанії будуть працевлаштовувати до себе.


Мені б в небо (2009)
Якщо співбесіда - перший крок у певну компанію, то звільнення часто є останнім. Як сказати людині про її звільнення і які причини? Раян Бінхем займається звільненням працівників у боязких керівників.  Цей фільм показує перші кроки кар’єри молодої асистентки Раяна  Наталі Кінер та останні кроки у компаніях працівників, яких звільняють ці двоє. Мотивація боротися за свою мрію і відродитися як фенікс після падінь гарантована після перегляду.


Іспит (2009)
А в цьому фільмі показане популярний формат співбесід - стрес-інтерв'ю. Можна сміливо стверджувати, що тема надзвичайно популярна для HR і кар'єрних форумах. Фільм знятий в одному приміщенні. Незвичайна співбесіда як природний відбір. Вісім претендентів успішно пройшли інтерв`ю в корпорацію, діяльність якої оповита таємницею. Їх чекає останній етап, і він виявляється досить несподіваним. Кандидатів закривають в кімнаті з кодовим замком. Отримає місце в таємничу компанії тільки один, хто вирішить головне завдання та у процесі його відгадки не дискваліфікується. Варто подивитися, щоб зрозуміти, на які вчинки здатна людина заради кар`єри.


Ще є багато кльових фільмів про мотивацію, пошук роботи та боротьбу за свою мрію. Дивитись - не передивитись. А вам STUD-POINT бажає знайти своє професійне щастя та реалізувати себе у сфері до душі. Автор: Оля Пташка Журналіст STUD-POINT


0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації