понеділок, 10 квітня 2017 р.


Коли приходить весна, з непосидючої особи ви стаєте на своєрідну амебу, якій все байдуже. Це кохання? Авітаміноз? То до вас завітала весняна апатія. То що робити, щоб звертати гори і подолати амебний стан.



  1. Розмалюйте своє життя! 
Прибирання та нове планування оселі може вивільнити негатив, притягувати у життя удачу та кохання. 
Для цього вам потрібен колір: для душевного спокою підійде холодна гама. А на бурхливий вир життя вас налаштують насичені барви. 

2. Звільніть свою голову. 
Візьміть аркуш паперу, напишіть на ньому всі речі, які вас турбують. Подумайте чому так сталося. І спаліть його. За давніми віруваннями вогонь очищує. Для того щоб гарно і смачно писати тексти, потрібно піти на SMM&Copywriting skills - це точно не дасть вам засумувати.

3. Розставте для Себе пріоритети. 
Якщо бажань є надто багато, розділити їх на три групки: термінове, важливе і бажане. І біля кожного з них поставте цифру пріоритетності. І без відкладань на завтра - починайте діяти! Це стосується і вашої кар'єри - визначитись з професією та майбутньою компанією допоможе проект Look Inside. Тут ви дізнаєтесь усі тонкощі роботи вашої компанії та знайдете своє покликання. 

4.Створіть свій простір комфорту. 
Не соромся вести свій особистий щоденник, де ти записуватимеш усе. Саме він стане твоєю “жилеткою”, якщо не хочеш нікого обтяжувати своїми проблемами. А можна навіть чорну смугу перетворити на щось гарне. Почни писати власний блог, ділись лайфхаками, як ти долаєш перешкоди, можливо, саме так ти знайдеш однодумців.

5. Займися спортом. 
Він ніколи не буває зайвим. У Давній Греції філософи (Арістотель, Піфагор і т.д.) взагалі не уявляли своє життя без нього. Він не тільки покращить твої фізичні данні, а й сприятиме розумовій активності. Може ти колись станеш видатним мислителем? 

Життя - це зебра. Тому за чорною смугою завжди буде біла, яка дасть стимул для нових звершень. І ще. Не забувай відпочивати. Навіть Бог на сьомий день після створення світу, мав Неділю))



КАТЯ КЛИМЕНКО,
НАДХНЕННИЦЯ ЗІ ЛЬВОВА 

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації