середу, 1 березня 2017 р.












Що особливого є у Львові, окрім архітектури? Надзвичайна кава, справжній шоколад, львівські трамвайчики - усе це дарує місту нотку елегантності. Часто-густо львіські ціни кусають студентський гаманець. Ми підібрали найфайніші місця, де можна бюджетно посмакувати Львів та поринути у атмосферу міста.
Сама назва вже підвищує зацікавленість. Саме це є перше антикафе. Тут можна відпочити зі своїми друзями, посидіти в інтернеті, та й навіть провести спокійно час поза домом. Більше того,  ви зможете пограти у настільні ігри, ком*ютерні та навіть побринькати на гітарі. Тут ви платите тільки за час. Ціна: 25 грн перша година, наступні по 20 грн.
Режим роботи: 10:00 до 22:00.
Адреса: вул. Генерала Чупринки 26
2. Альтернативна Кава
Безперечно, один з лідерів серед кав*ярень. Проте ціна не впливає на якість.Саме там налічується найбільша кількість клієнтів за день.Атмосфера надзвичайно затишна. Приходиш і там лунає весела музика, завжди персонал є привітним. Середній чек: 30 грн.
Режим роботи: 10:00 - 23:00
Адреса: вул. Дорошенка, 45



Це кафе-ресторан є ідеальним, якщо Ви в душі романтик. Тим більше, що  галицький діалектизм “кавалєрувати” означає “любитель” романтичних зустрічей. Тут вміють готувати всі види кави! Якщо Вас зацікавило які види кави ви ще не куштували, то обов*язково навідайте цю місцинку. Відчуй атмосферу розкішного бароко. Середній чек: 60 грн.
Режим роботи: 10:00 - 23:00
Адреса: вул. Братів Рогатинців, 45
Низькі ціни, висока якість – тут. Одне з небагатьох кафе, яке пропонує вам скуштувати різні види кухонь за мізерні ціни. Зайшовши усередину, ви наче потрапляєте на перехрестя культур. Середній чек: 70 грн.
Режим роботи: 10.00 - 23.00
Адреса: Модеста Менцинського, 12


Пов’язане зображення
Ви любитель львівської “чоколядки”? Не хочете тратити чимало грошей, але бажаєте відчути смак справжнього какао? Тоді прямуйте сюди. Тільки тут ви зможете відчути себе, наче буржуа. Витончений запах кави, красивий інтер*єр, гарне обслуговування і все це за малу плату. Середній чек: 80 грн.
Режим роботи: 09:00 - 22:00
Адреса: вул. Арсенальська, 7


Автор:
Журналістка зі Львова

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації