середа, 29 червня 2016 р.

Літо - найбажаніша пора року. Період, коли ти наповнюєшся свіжими та яскравими враженнями. Просто неможливо всидіти вдома, коли сонячні промінчики настирливо зазирають у вікно. Чим сильніше термометр підскакує догори, тим частіше українці задумуються над тим, куди ж відправитись на відпочинок. Виявляється, щоб добре провести найспекотнішу пору року та зарядитися позитивними емоціями на цілий рік, не потрібно далеко їхати. Достатньо ретельніше роззирнутись довкола. Якщо традиційний відпочинок: курорти, людська метушня і штовханина набридли, у вас є шанс змінити своє сприйняття літнього відпочинку, занурившись у зелений туризм. Ми розповімо про маловідомі «райські куточки» України.


 «Блакитна лагуна» в Черепашинцях так і манить своїх відвідувачів. Кар’єр з лазурною водою та неймовірним пейзажем розкинувся у селі Черепашинцях, Калинівського району. Щороку любителі драйвового відпочинку приїздять сюди, щоб насолодитись красою природи та отримати незабутні емоції.  Та найприємніше в такому відпочинку є те, що таке задоволення  абсолютно безкоштовне. Все, що вам потрібно - це гарний настрій, зручне взуття та смачний ланч, тому що озеро розташувалося посеред лісу, де немає ні проїжджої дороги, ні магазину.






Для великих, гомінливих компаній ідеальним стане відпочинок  на блакитних озерах у селі Олешня Чернігівської області. Відсутність натовпу та своєрідна економ-пропозиція приваблює сюди все більше туристів. Нудьгувати буде ніколи: спортмайданчик, водні гірки, свіже повітря та вечірнє вогнище – що може бути кращим влітку? Поряд з озером є дерев’яні будиночки, які можна орендувати  або ж поставити свій намет.


Для справжніх поціновувачів спокою рекомендуємо відпочинок  на озері карстового походження, розташованого у Рівненській області.  Завдяки прозорій воді та золотому піщаному дну його охрестили Білим. Родзинкою озера є цілюща вода, насичена гліцерином, яка лікує захворювання шкіри та дарує тілу омолоджуючий ефект. Озеро розкинулось посеред лісу, тому любителі природи можуть не лише відпочити, а й порибалити та позбирати гриби. Поряд з озером є і невеличкі будиночки. Ті, хто не планує витрачати гроші та хоче відчути єднання з природою, можуть пожити у наметах.  

Ще одним місцем, яке варто відвідати, є Бакотська затока, заповідне озеро, яке утворилось на місці затопленого села Бакота під час будівництва Дністровської ГЕС. Мальовнича місцевість на Хмельниччині, якої ви не знайдете на сучасній карті України. Озеро  оточено скелями, які захищають береги затоки від вітру. Тутешні мешканці називають затоку "Кримнаш", тому що жаркого сонця в Бакоті завжди більше, ніж у будь-якому іншому місці Західної України. Розваг на Дністрі хоч відбавляй; прогулянки на теплоході та водних мотоциклах, заплив на човнах і катамаранах, надувних качечках і матрацах. Тут ви зможете зняти комфортабельні будиночки, або ж заночувати в палатці на свіжому повітрі.
Як провести свій вільний час влітку  - вирішувати кожному на свій смак. Головне – щоб цей відпочинок був цікавим, корисним, і було що згадувати у холодну пору. Тому не витрачайте свій дорогоцінний час даремно. Постарайтеся зробити так, щоб за ці 90 днів ви відновили сили, спробували щось нове і … словом – приємного відпочинку!


Анастасія ГОЛОШИВЕЦЬ
журналіст "Stud-Point" з м. Вінниця

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації