неділю, 30 квітня 2017 р.

BBC повідомляє про стирання традиційного для нас поняття "професія". Замість цього  на ринку праці цінуватимуть насамперед вузькоспеціальні навички, які ти здобув або хочеш здобути. 

Футурологи та кадрові фахівці прогнозують, що наше професійне життя вже в найближчому майбутньому складатиметься з одночасного виконання кількох довгострокових проектів або завдань.


Сьогоднішні випускники повинні думати не про конкретну професію, а про навички, які вони прагнуть опанувати
"Ми постійно додаватимемо до свого резюме нові навички. Так будемо конкурентоспроможними на ринку праці", - каже Джин Майстер, співавторка дослідження "Робоче місце майбутнього" (The Future Workplace Experience).
Бути людиною 10 в 1 - от що потрібне роботодавцям. Як щодо поєднання скілів копірайтера і smm-ника? Професія, яка вже заполонила увесь світ, а навички цих професій знадобляться у майбутньому. А навчитися тому можна на інтенсиві SMM&Copywriting Skills.
Замість постійної роботи в одному відділі, працівникам пропонують обрати наступний проект на основі їхніх навичок або навичок, які вони хочуть розвинути. Це може передбачати роботу в іншому відділі компанії. Хоча фінансову ефективність цього підходу ще належить вирахувати, компанії в цілому задоволені результатами інновацій.

Прочитати оригінал цієї статті англійською мовою ви можете на сайті BBC Capital.

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації