четвер, 15 грудня 2016 р.

Успіх приходитне до тих, хто працює багато, як ми звикли думати, а до тих, хто працює ефективно. Багато навичок, якими оволоділи успішні люди, для них вже давно автоматичні і приносять їм ще більше користі. Ми ж також маючи змогу їх освоїти, часто відганяємо від себе такі наміри через те, що думаємо: “це потребує надто багато часу, а в мене його зараз обмаль”. Ми розповімо вам про 10 навичок, які ви зможете освоїти менш, ніж за 6 місяців.
А щоб краще засвоїти матеріал, радимо піти на
Marketing School цієї зими!
Увага! Це працює тільки за умови наполегливої праці та регулярної практики.

1. ТЕХНІКА ШВИДКОГО ДРУКУ

Якщо ви коли-небудь бачили, як професійні музиканти читають ноти з листа, то вас не могло не захопити, як швидко та майстерно вони “переносять” ноти на клавіші чи струни, практично завжди дивлячись тільки на аркуш з нотами.Наші пальці також мають пам’ять, а тому ми можемо натренувати їх і друкувати, не дивлячись на клавіатуру, при цьому робити це швидко та правильно.

Ось цей матеріал буде вам корисним: Друкуємо наосліп: 5 сайтів, які навчать друкувати, не дивлячись на клавіатуру

2. ШВИДКОЧИТАННЯ

Те, що читання книг – невід’ємна складова загального розвитку людини, – незаперечна істина. Якщо ви дивуєтесь, як ваші знайомі встигають поглинати по кілька книг за місяць, при цьому займаючись ще безліччю інших справ, вам потрібно освоїти техніку швидкочитання – ці методики дають можливість не тільки за короткий період охоплювати великі об’єми тексту, а й виокремлювати та запам’ятовувати необхідну вам інформацію.
Скористайтесь цими порадами для тренування навички: Читати зі швидкістю світла: 5 основних технік швидкочитання

3. ПУБЛІЧНІ ВИСТУПИ

Успішні люди відзначаються умінням говорити впевнено, переконливо, чітко та захоплююче. Таке вміння приходить з досвідом. Чим частіше ви будете висловлюватись перед великими аудиторіями, навчитеся відстоювати свою думку та захоплювати людей своїми ідеями, в які ви щиро вірите – ви матимете змогу сформувати команду однодумців для створення власного стартапу чи прославитесь людиною, яка найцікавіше може донести навіть найбільш банальну історію, або ж розпочнете черговий корисний челендж.
Беріть участь в конференціях, запишіться в розмовні клуби, де ще й іноземну мову попрактикуєте, їдьте на міжнародні програми, працюйте з людьми, – можливостей прокачати цей скіл безліч.

4. ІНОЗЕМНІ МОВИ

Ми не пропонуємо вивчити гінді чи вільно розмовляти французькою за півроку, проте вдосконалити свій рівень російської чи польської, вивчити базові фрази та граматичні правила, які дадуть вам можливість порозумітись з місцевим населенням під час подорожі чи просто закладуть основу подальшого вивчення мови за 6 місяців цілком реально. Найбільш легкими для вивчення іноземними європейськими мовами вважають англійську, іспанську, італійську, німецьку, французьку.
Якщо впевнені, що вам вистачить терпіння та сили волі, тоді вам сюди: З чого почати вивчення іноземної мови самостійно: покрокова інструкція. Або зверніться до репетиторів чи запишіться на курси іноземної мови.
5. SMM

Чи знаєте ви, що Барак Обама став Президентом США саме завдяки соціальним мережам? Таку думку повідомив в ефірі “Російської служби новин” керівник digital агентства Just Content Олександр Воловік.
Барак Обама має власні сторінки в Facebook та Twitter, Instagram та Youtube, а особисті повідомлення він підписує своїм ім’ям. Всі соціальні мережі ведуться регулярно, що додає його образу своєрідної близькості до народу, а отже довірливості та незаперечних плюсів до обрання на цю посаду

Все ще не переконані в могутності та ефективності грамотного використання соціальних мереж, зверніть увагу на те, звідки ви отримуєте останні новини, необхідну вам інформацію та й зрештою скільки часу в день ви загалом проводите в мережі

А більше про SMM ви можете дізнатися на наступному SMM-skills від STUD-POINT.
20 кращих книг для Інтернет-маркетолога, які можна завантажити безкоштовно
6. PHOTOSHOP

Це вміння перегукується з попереднім, адже для того, щоб створити оригінальний, яскравий і доступний контент, вам варто освоїти Photoshop та програму для обробки відео. Ви ж захоплюєтесь смішними мемами в групах Вконтакте, красивими фотографіями в Instagram, динамічними та яскравими відео в Youtube, – це дає можливість поширювати ідеї, залучати людей до своїх сторінок та виділятися серед інших.Відеоуроки Photoshop в Youtube та безліч інших матеріалів, ви з легкістю знайдете в мережі.

7. БУХГАЛТЕРІЯ

Бухгалтерію складно опанувати, проте якщо в цьому питанні розібратися, то це дасть вам можливість взяти під контроль власне життя, досягати фінансових цілей та вправно оперувати потоком коштів, які у вас є, а це одна із запорук успіху та правильної турботи про майбутнє.Безкоштовні курси бухгалтерського обліку доступні в Інтернеті англійською, проте є чимало курсів, на яких спеціалісти пояснять вам всі особливості цієї сфери.
8. БЛОГІНГ


Скажете, навіщо це вам? Вміння висловлювати свої думки ясно, конкретно, грамотно – дуже важливе, адже показує вас як людину освічену, надійну, відповідальну та цілеспрямовану.

Якщо ви думаєте, що писати тексти надто вже легко, бо ж думок у вас багато і на будь-яку ситуацію у вас є власний погляд і переконати ви можете будь-кого і в будь-чому, – розвійте ці ілюзії або ж підтвердіть свої вміння. Заведіть блог, в якому пишіть про те, що вам цікаво, переконайтеся, що можете залучити людей до своєї ідеї, вмієте не тільки говорити, а й писати грамотно, переконливо та натхненно.
9.ОСНОВИ ПРОГРАМУВАННЯ

Здається програмістами зараз стає кожен другий. Навіть якщо ви не зробите це своєю професією, дуже корисно вивчити хоча б основи програмування. По-перше, воно чудово розвиває логіку та здатність знаходити вирішення завдань не тільки математичного характеру, по-друге, ви зможете налаштовувати необхідні вам програми “під себе” та свої потреби, зайвий раз не звертаючись до програмістів, по-третє, можливо, вам справді стане цікавою ця діяльність і хтозна, чи не оберете ви програмування своєю професією.

10. ГЕНЕРУВАННЯ ІДЕЙ

На перший погляд, це складно назвати навичкою, але таку здатність можна тренувати, а ще її користь в досягненні успіху справді незаперечна, саме тому вона у цьому списку. Як для початку будь-якої справи, так і її вдалого ведення, вам необхідно дивитись масштабно та креативно. Здавалося, б придумано вже все, що тільки можна, але в той же час, нічого не стоїть на місці, виникають все нові технології, ЗМІ, страви, одяг, побутові предмети тощо. Чому б вам не стати наступним винахідником?
Основні прийоми, які дадуть вам змогу сипати цікавими ідеями зібрані тут: Як “прокачати” творче мислення, щоб злетіти на птеродактил
Джерело: melni.me

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації