середу, 28 грудня 2016 р.


Картинки по запросу писатель обоиЯк часто нам не вистачає натхнення? Бачимо білий лист на нову статтю, вірш, курсову, вже мовчу про книги. Хочете, поведу вас за лаштунки інших історій? 5 фільмів, де одні вигадані, інші - до болю і сміху реальні. Надихайтеся і ходіть творити прекрасне!

Суспільство мертвих поетів «Carpe diem. Ловіть момент ... Зробіть своє життя екстраординарним» Це гасло Джон Кітінг (Робін Вільямс) проніс через усе своє життя та вчив тому інших. Його незвичні підходи у викладанні стояли кісткою у горлі колег, а учням вони були за щастя. Фільм про неймовірну любов до літератури, яка мотивує молодиків американського коледжу до здійснення мрій та божевільних вчинків. От що буває, коли викладач розказує не лише суху теорію, а відкриває потенціал і вчить мудрості.

Похожее изображение

Нескінченна поезія (Poesía Sin Fin)
"Я хочу, щоб мої фільми були схожі на вірші" Думки цього одесита  досі приголомшують світ, він втілює їх у життя. Нестандартне мислення Олександро Ходоровського супроводжувало ще з дитинства.
Бувало у вас таке, що рідні вас не підтримують у ваших починаннях?
Відомий кінокласик-сюрреаліст, письменник, драматург Олександро Ходоровский зустрівся з такою дилемою. Протягом автобіографічного фільму він долає зовнішні і внутрішні перешкоди, йде проти усього, що зупиняє. Він відкривається глядачеві і показує свої пошуки і становлення як особистості, так і митця.

Північ в Парижі “Ти надто скромний. Це не по-чоловічому. Якщо ти письменник, то заявляй про себе, як про кращого” Хочете дізнатися як тусили Ернест Хемінгуей, подружжя Фіцджеральд, Гертруда Стайн? Вуді Алену вдалося познайомити усіх на нічних вечірках Парижу та розкрити характер кожного. Ви знайдете там і поради для письма і підтримку від світових письменників. Такий шанс випав нашому герою безнадійному  романтику, впевненому в тому, що повинен був жити в 1920-і роки. Так що? Мрії мають здійснюватися і о 12 автомобіль забирає Гіла Пендера в минуле. Як знайдете Пікассо і Далі - пишіть)
Похожее изображение

Слова (The Words)
- ... Він повинен був стати відомим письменником.
- Що трапилося?
- Життя.
Іноді пишеш, твориш, а все не те: і слова не такі, і сюжет, не клеїться нічого. Коли ти голова сім’ї, і твої роботи не публікують, нічого не надихає - опускаються руки. Ніхто не вірив у літературне майбутнє Рорі Дженсена. Видавці холоднокровно ігнорують його творчість, не проявляючи інтересу до автора початківця. Рорі поступово втрачає віру в себе і з кожним днем ​​стає все більш похмурим, доки один випадок не перевернув його життя з ніг на голову - він знаходить чуже життя. Ним заволодів той, за кого він видав себе, він оселився в його голові і швидко там освоївся. Фільм переплетений трьома сюжетними лініями - такий собі фільм у фільмі. Акторський склад воістину гарний - Бредлі Купер, Джеремі Айронс, Олівія Уайлд - створили дуже атмосферну і ліричну ауру. Допоможіть Рорі виплутатися із клубка життєвих перипетій)
Картинки по запросу фильм слова

Викрадачка книг ( The Book Thief)

«Слова – це життя...Я ненавиділа слова, і любила їх, і сподіваюся, що склала їх правильно”

Круто залишатися дитиною і жити у мирному світі без воєн, расизму, ненависті. Дев'ятирічна Лізель переїжджає в Мюнхен до своїх прийомних батьків і з їх допомогою вчиться читати. Все, що вона дізнається з книг, допомагає їй зрозуміти події, що відбуваються навколо неї - гоніння на євреїв, антифашистський рух, приниження і голод. З кожним днем ​​читання стає її життєвою потребою, і Лізель починає красти книги - єдину відраду її життя. Потім прочитану реальність вона бачить навколо...


Сподіваюся, як усе переглянете - зрозумієте, що ви не одні. Ваші кумири часто-густо теж пройшли через різні життєві перипетії. Не здавайтеся - надихайтеся)!

Writer from STUD-POINT
Оля Пташка

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації