четвер, 8 грудня 2016 р.


Грудень обіцяє бути насиченим і засніженим. Окрім крутих заходів від STUD-POINT, українські кінотеатри готуються показувати фільми, які закарбуються у вашому серці.
Перший день зими вже має дві кінопрем’єри, яким пророкують успіх.

Шпигуни-союзники
Як би ви відреагували на новину, що ваша найближча людина - зрадник країни? Цим питанням задається і Бред Пітт у ролі Макса Ватана. Прем'єра обіцяє бути гучною, адже окрім сильного акторського складу режисерське крісло зайняв володар премії “Оскар” за фільм “Форест Гамп” Роберт Земекіс. Які випробування ще випадуть на долю Маріян Босежур (Маріон Котіяр) та Макса Ватана, дізнаєтеся вже з першого грудня. Хакер  
Картинки по запросу шпигуни союзники
Фільм-триллер про українського програміста, який поїхав шукати щастя за кордон - в Канаду. Опинившись на межі банкрутства, Алекс стає кіберзлочинцем і має вирішувати надскладні завдання за допомогою свого аналітичного розуму та комп’ютерних навичок. Прем'єра відбудеться 1-го грудня, тому якщо ви теж вірите у важливість IT-навичок - обирайте місця

Американська пастораль
Доводилося бути бунтарем у сім'ї?
У зразковій сім'ї як і в країні назріває напруга - політична метушня 1960-х наштовхує доньку Сеймура Левів (Еван МакГрегор) Меррі (Дакота Фаннінг) на теракт. Сеймур не вірить у звинувачення і шукає доньку-бунтарку, яка втікла з дому. Чи вдасться їм налагодити стосунки і вгамувати посіяний хаос? Відповідь вже 8-го грудня.

Це режисерський дебют Евана МакГрегора у повнометражному фільмі.
Танцівниця
Похожее изображение
Хоч раз в житті ми усі думали про акторську кар'єру, правда? Фільм про невипадкові випадковості,  про злети і падіння молодої танцівниці і навіть про започаткування модерну. Кар’єрні інтриги Айседори Дункан та Марії Фулер увесь фільм не відпускатимуть захоплені погляди від танцю та життєвих історій - 8.12 відкриє усі карти.

Прихована краса
Картинки по запросу прихована краса фильмНадзвичайно цінно, коли друзі підтримують у скрутних ситуаціях. А що, якби опору ви отримали в уособленій Любові, Часу і Смерті?
Після смерті доньки світогляд героя замкнувся на тезі: “Ми усі прагнемо любові, нам завжди мало часу і ми усі боїмося смерті”. Драма «Прихована краса» зібрала під своїми знаменами зірок першої величини, серед яких два володарі (Кейт Вінслет, Хелен Міррен), а також номінанти премії «Оскар» (Вілл Сміт, Едвард Нортон, Кіра Найтлі). За режисуру відповідав  Девід Френкел. Прем'єра відбудеться 15 грудня.

Writer from STUD-POINT
Оля Пташка

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації