вівторок, 15 березня 2016 р.

Що може бути кращим за «палаючі» радісні очі дитини? Певно, нічого! І команда СТУД-ПОІНТ разом з партнерами перевірила це на практиці.
13 березня 2016 року відбулася наша поїздка до дитячого будинку «Пролісок», котрий знаходиться в с. Вовчків. Даний захід був частиною нашого проекту «Соціальний аукціон БРЕНД РОБОТОДАВЦЯ». Завдяки нашим партнерам та всім учасникам команді вдалося не лише придбати необхідні речі для мешканців будинку, а й подарувати справжнє свято.
Як це було? Вже на в’їзді до села нас очікував гід,котрий провів до самого будинку, де всі вже очікували гостей. Діти допомогли нам розібрати все те, з чим ми до них приїхали й влаштували для нас справжній прийом: тут були й танці, й ігри, й різні веселощі.
Після чого ми почали роздавати подарунки й зі своєї сторони. Безмежну радість викликали солодощі та солодка вода, настольні ігри, котрі відразу «пішли» виконувати свою функцію. Для дівчат було сюрпризом отримати нові сумки.
Нам навіть вдалося розіграти «чемпіонат» по настольному тенісу: тут вихованці будинку справжні майстри. А для дівчат волонтери влаштували міні салон краси, де заплітали одна одній коси та робили зачіски.

 Як повідомила нам директорка дитячого будинку, тут виховуються діти, чиїх батьків позбавили прав, і, як правило, батьки їх не відвідують, хоча мають таке право. Тому, такі дні, як 13 березня – це справжнє свято для дітлахів.

З нашого боку ми передали всі подарунки як від партнерів, так і техніку, котру нам вдалося купити за виручені кошти: новенький проектор, ноутбук та пральну машину. Сподіваємося, ці подарунки принесуть користь та радість цим діткам.
А вся команда СТУД-ПОІНТ безмежно вдячна всім учасникам, котрі взяли участь у проекті та всім компаніям-партнерам, котрі підтримали нашу ініціативу! Разом ми створили справжнє диво для 18 вихованців школи-інтернату «Пролісок». Творити хороші справи легко, а радісні та вдячні очі дітей залишаться в пам’яті назавжди!  

Автор: Анастасія Густодим

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації