четвер, 24 березня 2016 р.




23-24 квітня 2016 року в Києві відбудеться четвертий лекторій Школи практичної журналістики, на якому найкращі українські лектори розкажуть про нові формати, особливості підготовки контенту і допоможуть вдосконалити навички зі створення текстів. 
23 квітня під час лекцій модуля «Ділова журналістика» слухачі лекторію отримають поради від відомих журналістів і медіа експертів про те, як реалізувати свій потенціал у цій сфері. Як якісно інтегрувати економічні новини в незалежний рентабельний ділової проект на ТБ розповість автор і ведучий програми «Перша Шпальта» Олег Гавриш. Які формати ділової журналістики сьогодні мають найбільший попит - повідає головний редактор РБК-Україна Денис Безлюдько. Лекція Віталія Ковача - в минулому шеф-редактора програми «Дістало» розкриє принципи побудови текстів-розслідувань. Де шукати інсайт і яким чином економічні лонгріди впливають на репутацію компаній - поділиться кореспондент інтернет-видання «Апостроф» Юрій Дощатов. Як змусити власника бізнесу поговорити «по-душам» - слухачі дізнаються від Ірини Чухлєб, головного редактора видання Landlord. 
24 квітня модуль «Тексти» розкриє секрети створення якісного контенту, який наблизить вас в заповітної мрії. Марите про славу сценариста? Зробити перший крок до мрії допоможе лекція журналіста і сценариста Марини Бініашвілі. Вас причарувала індустрія краси, але не знаєте з чого почати? Світлана Турчин - в минулому головний редактор видання «Viva!Beauty» поділиться секретами створення яскравого контенту. Коуч письменників - Тетяна Спіріна розповість як писати короткі тексти, а піарник і блогер Марина Говорухіна пояснить принципи створення матеріалів для соціальних мереж. Головний редактор Forbes Woman і блогер Redlips.bar Марія Ридван у своїй лекції розкриє тему спецпроектів і нових форматів.

Нагадаємо, що Школа практичної журналістики - це новий недержавний освітній проект, спрямований на інтенсивне навчання в сфері журналістики. 

Реєстрація та умови навчання можна на нашому сайті www.journalism.in.ua 

Вчитися - легко!

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації