понеділок, 16 травня 2016 р.

«Життя - це постійна праця. Але головне не тільки в тому, щоб заробити, потрібно вміти економити - це допоможе зберегти зароблене »- відома цитата видатного Джона Рокфеллера, який свої перші кроки в бізнес почав робити з самого раннього дитинства, що всіх обурювало, а особливо його педагогів. До кінця життя його статки оцінювалися в $ 1,4 мільярда. Якщо перевести цю цифру, з огляду на інфляцію, то в 2016 році статок Рокфеллера дорівнює приблизно $ 300 мільярдів!
 Дійсно, Джон Рокфеллер став для нашого покоління легендою. Практично кожна людина сьогодні знає його «12 золотих правил». Не дивлячись на те, що вони були придумані досить давно - сьогодні ці правила залишаються як і раніше актуальними:


1. Менше працюй на когось. Чим більше ти працюєш не на себе, тим гірше живеш. Робота - від слова "раб"!

2. Заощаджуй гроші. Шукай, де можна купити товари дешевше і оптом.

3. Якщо у тебе мало грошей, -треба робити бізнес. Якщо грошей немає зовсім - треба робити бізнес терміново! Прямо зараз!

4. Шлях до величезного багатства лежить тільки через пасивний дохід! Дохід, який приходить до тебе незалежно від твоїх зусиль. Створи джерело пасивного доходу, і живи собі на втіху!

5. Думай про те, як заробити мінімум $ 50 000 в місяць. Можна більше. Менше - не можна! Ця цифра була рекомендована Рокфеллером не просто так: справа в тому, що найбагатші люди в нашому світі щомісяця витрачають не більше $ 50 000.

6. Гроші приходять до тебе через інших людей. Спілкуйся! Нетовариські люди вкрай рідко стають багатими.

7. Бідне оточення практично завжди тягне тебе в бідність. Навіть у дуже багатих людей завжди знайдуться родичі, друзі та інші прохачі. Які, якщо від них професійно не відбиватися, швидко позбавлять тебе грошей, цілей і твоєї мрії. Якщо ти людина поки бідна, то, швидше за все в твоєму оточенні просто не люблять, не поважають, і деякі навіть ненавидять багатих. Завжди треба спілкуватися з Оптимістами і Переможцями.

8. Бідність виникає, якщо ухилятися від відповідальності. Не вигадуй собі виправдання, чому саме зараз ти не можеш почати йти до своєї мети. Потрібно взяти на себе відповідальність і просто почати йти до мети, без виправдань.

9. Вивчай біографії і думки найбагатших людей світу.

10. Мрії - це головне в твоєму житті! Мрії професійно перетворюй в бізнес-програми і реалізуй їх на повний результат! Кожна, професійно розроблена програма, повинна містити весь розрахунок до найповнішого бажаного результату. Тільки так і збуваються мрії!

11. Допомагай людям безкорисливо, від чистого серця! Але тільки тим, кому ти сам хочеш допомогти. Віддавай 10% прибутку на благодійність.

12. Створюй бізнес-системи і насолоджуйся своїми заробленими грошима. Про створення бізнес-систем - це зрозуміло. А ось з приводу насолоди заробленими грошима, я думаю, що потрібно завжди радувати і свій Дух (Душу), і тіло. Для Душі треба ходити в театр, в кіно, купувати розумні книжки і навіть якусь дрібничку, але якщо вона радує Душу. Так, Душу треба так само "годувати", як і тіло. Але і про тіло забувати не варто.

Автор: Юліана Гордійчук

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації