неділю, 16 жовтня 2016 р.


Академія практичної журналістики імені Марка Твена “Червоний квадрат”

Де: Львів, Україна
Коли: осінь 2016 
Скільки: FREE! 
Дедлайн подачі: 31.10.2016
Хочеш отримати досвід у журналістиці, ба більше працевлаштуватись? Тобі в «Червоний квадрат»!
Академія розшукує творчих й активних людей, небайдужих до журналістської справи. Протягом курсу ти дізнаєшся про те, як правильно проводити розслідування, писати репортажі та інтерв’ю. А цьогорічною «родзинкою» стане підготовка до роботи в онлайн-виданнях.
Найуспішніших очікує працевлаштування у газетах групи компаній “Експрес Медіа Груп”.
Щоб взяти участь, надішли листа на електронну адресу academy.expres@gmail.com. У темі вкажи “Академія журналістики” та заповни анкету, яка прийде у відповідь.
 Більше інформації тут


Вакансія в Інтернет-журналі ForshMag для журналістів-фрілансерів, авторів та блогерів

Де: Одеса, Україна
Інтернет-видання ForshMag з’явилося ще зовсім нещодавно, але амбіцій йому не займати! Це журнал, який пише тільки про цікаві речі, життя молоді, культуру, волонтерський рух, а головне - він проти занудних новин.
Якщо ти такий же амбіційний, як вони, та готовий писати тільки захоплюючі матеріали - ласкаво просимо.
Резюме та пропозиції присилати на forshmag@impacthub.odessa.ua
Контактний номер: 0935753859 (Марія)
Більше інформації тут


Конкурс статей про науку та інновації Tech Today Awards

Де: УкраїнаДедлайн: 31.10.2016
Якщо ти любиш писати, цікавишся наукою та мрієш її популяризувати — тобі треба терміново взяти участь в конкурсі статей Tech Today Awards від Vodafone Україна та NDI Foundation. У змаганні будуть обрані два переможці: у номінаціях «Найкраще інтерв’ю з науковцем» та «Найкраща стаття про науковий проект». Переможці отримають цінні призи: iPhone 6S та сприяння в організації інтерв’ю з Президентом НАН України - Борисом Патоном.
Щоб взяти участь, завантаж та заповни анкету учасника https://goo.gl/pGUsI5 і надішли статтю з ілюстраціями, матеріалами та анкету на електронну поштову скриньку: ua.techtoday@gmail.com 
Більше інформації
тут

Новомедіа Форум

Де: Україна, Київ
Коли: 4-5 листопада Скільки: 495 грн., при наявності студентського квитка стаціонарної форми навчання — 
198  грн.Новомедіа Форум 2016 — це захід, на якому в одному місці ви зможете побачити та послухати понад 40 професіональних медіа-спеціалістів, які поділяться своїми знаннями та навичками. Серед заявлених спікерів: Олена Фроляк (ICTV, телеведуча), Еміне Джапарова (Заступник Міністра інформполітики), Анастасія Станко (Журналіст Hromadske.ua) та інші. Тематика виступів — різнопланова: від тревел-журналістики до блогінга. А в кінці заходу відбудеться церемонія нагородження журналістів та редакцій Novomedia Awards.
Більше інформації тут

Вакансія грант-менеджера в Інтерньюз_Україна

Де: Україна, Київ Чи хотів би ти працювати в одній з найбільших медіа-компаній України? ГО «Інтерньюз-Україна» надає таку можливість. Організація розшукує спеціаліста на посаду грантового менеджера. Вимоги до кандидата: володіти досконало українською та англійською, вміти чітко висловлювати думки, дотримуватися дедлайнів. Якщо це ти вмієш, то мерщій надсилай своє резюме на mvaliavko@internews.ua
Дедлайн подачі: 23.10.2016
Більше інформації тут


Суботній інтенсив з культурної журналістики

Де: Україна, Київ
Коли: 12.11-10.12.2016
Скільки: абонемент на весь курс — 1250 грн., квиток на один день у попередньому продажі — 300 грн., в той же день — 360 грн.Для тих, хто відчуває себе в музиці, театрі, кіно, як риба в воді, «Українська Правда» підготувала курс з 17 лекцій. У якості спікерів — директори груп, мистецьких організацій, співаки, музиканти та надзвичайно багато інших цікавих людей.
Наприкінці курсу ви матимете шанс послухати український гурт BAHROMA.
Більше інформації тут

Grinchenko Mediaclass

Де: Україна, Київ
Коли: наступна лекція — 21.10.2016
З 12 жовтня в Києвському університеті імені Бориса Грінченка протягом 7 тижнів буде проходити медіа-школа як для студентів КУБГ, так і для інших навчальних закладів. Першим спікером вже був відомий ведучий Григорій Решетник. На черзі Ірина Славінська — українська журналістка, ведуча, перекладачка та літературознавець. 
У кінці курсу слухачі зможуть отримати сертифікат про проходження майстер-класів та тренінгів із журналістики.
Більше інформації тут

Конкурс від SEF-2016 KYIV

Де: Україна, КиївДедлайн подачі: 25.11.2016
Оргкомітет SEF-2016 KYIV оголошує про початок конкурсу статей на тему новітньої енергетики. Участь можуть взяти як журналісти, так і зацікавлені, які просто полюбляють писати. Головним приз - поїздка до Німеччини, під час якої переможець відвідає одне з найбільших у Європі виробництв сучасного технологічного обладнання для енергетики.
Більше інформації тут


Євроінтеграція: про що варто знати журналістам? – тренінг Представництва ЄС у Полтаві

Де: Україна, Полтава
Коли: 21-22.10.2016
Дедлайн подачі: 18.10.2016 до 18:00
Скільки: FREE, але кількість місць обмежена. Журналістів з інших міст забезпечують харчуванням, проживанням та проїздом. 
Про тему євроінтеграції наразі говорять досить часто, проте вона все ще залишається актуальною і, часом, незрозумілою. І саме журналісти часто допускають погрішності в своїх матеріалах. Тож аби це зупинити, представництво ЄС у Полтаві запрошує всіх медіа-спеціалістів на свій тренінг «Євроінтеграція: про що варто знати журналістам?».
Щоб взяти участь, заповніть  - анкету
Більше інформації тут


Стажування на телеканалі KPRC  
Channel 2

Де: США, Х'юстон
Коли: весна 2017
Дедлайн: 18.10.2016
Хочеш отримати цінний досвід на американському телеканалі та ще й отримати за це гроші? Тобі на KPRC Channel 2. Канал пропонує навчити, як робити сценарій новин, монтувати відео та багато чого іншого. Стажування можна пройти навесні, восени та влітку.
Більше інформації тут


Стажування в Washington Post

Де: США, Вашингтон
Коли: кожен рікДедлайн: 21.10.2016
«Вашингтон Пост» розшукує студентів-журналістів, які зараховані на дипломну програму навчання, мали досвід роботи/стажування в журналістиці та чудово володіють англійською.
Стажування оплачуване (в 2016 році стажери отримували 750$ на тиждень). 
Більше інформації тут


Міжнародна конференція “Безпека журналістів в Україні. Припинення безкарності”

Де: Україна, Київ
Коли: 25.10.2016
Дедлайн: 19.10.2016
Професія журналіста майже постійно пов’язана з небезпекою, а особливо цьому підвержені журналісти-розслідувачі. Тому, щоб дізнатися більше про ризики, нещодавно ухвалені резолюції Парламентської асамблеї Ради Європи щодо безпеки журналістів, приходь 25 жовтня на міжнародну конференцію щодо безпеки медіа-спільноти в Україні. 
Щоб взяти участь - заповни реєстраційну форму 
Більше інформації тут
 


Школа міжнародної журналістики від Українського католицького університету та MYMEDIA

Де: Україна, Львів
Коли: 25-26.11.2016
Дедлайн: 23.10.2016
Український католицький університет та MYMEDIA запрошують всіх медіа-спеціалістів на чергову Школу міжнародної журналістики, присвячену темі декомунізації. На ШМЖ запрошені експерти з України, Польщі, Білорусі, Чехії, Росії та Естонії. Під час роботи в Школі кожен учасник повинен здати есей на тему декомунізації своєму ментору. Найкращі матеріали будуть опубліковані у спеціальному випуску часопису «Ї».
Більше інформації тут


Стажування Joan Shorenstein для журналістів в університеті Harvard

Де: США, Кембрідж
Коли: вересень 2017-лютий 2018
Дедлайн: 1 лютого 2017
Мета програми Joan Shorenstein — дослідження у сфері ЗМІ та політики. На це учасники стажування отримають грант у розмірі 30 000$. Кандидати будуть проходити строгий набір і тільки дійсно кваліфіковані спеціалісти з великим досвідом роботи зможуть отримати місце.
Більше інформації тут 

10 стипендій на стажування в редакціях білоруських ЗМІ

Де: Білорусь
Коли: 01.11-31.12.2016
Дедлайн: 21.10.2016Media Development Foundation и MYMEDIA оголошують прийом заявок на програму міжредакційних обмінів. Участь можуть взяти журналісти з досвідом роботи до 5 років. Стажування оплачуване (600 євро на місяць) і може тривати від 2 тижнів до місяця.
Щоб взяти участь, треба надіслати листа організаторам на почту mdfoundation2014@gmail.com , вказавши в темі «Программа межредакционных обменов (Украина-Беларусь)». У відповідь прийде анкета. Учасники будуть відібрані на конкурсній основі.
Єлизавета СЕМКО
журналіст "STUD-POINT"



0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації