пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.

50 українських та міжнародних компаній, таких як Ubisoft, modnaKasta,  JTI, Baker Tilly, SunInBev та інші - 25-26 жовтня 2016 року влаштували справжню бійню в Київському національному університеті імені Т. Шевеченка. Більше 6 тисяч студентів, у яких горять очі та неймовірне бажання знайти миле серцю місце роботи, відвідали Ярмарок вакансій “Impulse 16.0”. І саме за цих молодих талантів боролись провідні компанії країни та світу. Ні, це не вигадка! Це реальності ринку праці, який тепер не “Скринька Пандори”, а світ з відкритими дверима, у які може ввійти кожен!


Уже вшістнадцяте “Центр кар’єрного розвитку STUD-POINT” підтверджує і доводить те, що не потрібно тікати закордон в пошуках професійного щастя, тому що будувати успішну кар’єру можна і в Україні!

Студенти, випускники та взагалі будь-хто охочий будь-якої спеціальності мав можливість: - знайти роботу і пройти співбесіду з HR-менеджером у дні кар’єрного проекту - пригоститися кавою або чаєм, взамін на реєстрацію - відвідати безкоштовні тренінги від представників успішних компаній - отримати консультацію з написання резюме і проходження співбесіди - зробити знімок у фотозоні та пожертву у Благодійний Фонд “Таблеточки” для дітей з онкологічними захворюваннями - вигарати безкоштовний квиток на концерт гурту “Друга Ріка”, взамін на реєстрацію- влаштуватись на роботу в найкращі ІТ-компанії (на проекті був окремий сектор “Робота в ІТ”)
Ярмарок вакансій “Impulse” проводиться двічі на рік (осінь та весна) у Київському національному університеті ім. Т. Шевченка по вулиці: - м. Виставковий центр, пр-т Ак.Глушкова 4г - м. Університет, б-р Т.Шевченка 14 (жовтий корпус) Якщо ти не був на Ярмарку вакансій “Impulse 16.0”, але маєш бажання знайти роботу, не потрібно чекати півроку, завантаж буклет - знайди своє професійне щастя.


0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації