вівторок, 28 лютого 2017 р.


Ми часто чуємо, що діти – квіти життя. А що, коли ці квіти потребують  догляду, аби вирости? Проект "Соціальний аукціон "Бренд роботодавця" зібрав соціально відповідальні компанії та небайдужих українців, щоб діти мали право на життя.
18 січня організатори проекту поїхали  до Київської обласної дитячої лікарні в м.Боярка, що було логічним завершенням "Соціального  аукціону  "Бренд роботодавця". І як ми неодноразово говорили, кожна гривня була на вагу золота, і за допомогою проекту  вдалося зібрати 40 729 гривень. Нам продемонстрували, де використовуватиметься придбане обладнання, та у яких умовах формується наше майбутнє.
«Ми не могли уявити, наскільки не вистачає медичного обладнання передчасно народженим діткам,» - -  розповідає керівник проекту Катя Сидорова.  Через нестачу потрібного обладнання, а саме пульсоксиметрів, аспіраторів та моніторів добового артеріального тиску діти стояли в черзі за використанням цього обладнання. Кожна дитина має бути забезпечена усім цим обладнанням індивідуально для швидшого розвитку маленького організму.
Чому ми обрали саме передчасно народжених дітей? Коли дитина народжується раніше потрібного терміну, її органи ще не сформовані і їх розвиток відбувається вже в інкубаторі. У цих діток важко зрозуміти, що її турбує, обладнання значно полегшує контроль за правильним розвитком дітей. Важко зрозуміти, чи вона просто спить, чи непритомна через нестачу кисню в органах.
Те, що нам здається простим – вживати їжу – для дітей це ціла процедура.  Всі вони не можуть їсти самостійно, а годують їх через трубочку у носику.
То як нашому проекту вдалося вирішити ці питання? Спільними зусиллями   у відділення для недоношених та патології новонароджених ми придбали  3 аспіратори, 7 пульсокмисетрів та 3 монітори пацієнта. Одна мета об’єднала  людей різного соціального, матеріального становища заради порятунку життів. Лише за місяць разом ми вирішили стільки потреб, що ж буде, коли наші зусилля будуть більшими?
Організатори проекту «Центр кар’єрного розвитку STUD-POINT»  висловлюють щиру подяку компаніям-учасникам за надану допомогу:
1. PwC - 11 246 гривень. (Участь у аукціоні - 3600 грн, розміщення скриньки для збору коштів у офісі компанії - 7646 грн.)
2. Boot camp “СОЛЬ” - 5990 грн.
3. Infopulse - 5896 гривень. (Участь у аукціоні - 1560 грн, розміщення скриньки для збору коштів у офісі компанії - 4335,92 грн.)
4. Mazars - 5690 гривень. (Участь у аукціоні - 990 грн, розміщення скриньки для збору коштів у офісі компанії - 4700 грн.)
5. Deloitte - 3340 гривень.
6. EY - 3150 гривень.
7. 1+1 media - 1910 гривень.
8. KPMG - 1285 гривень.
9. Terrasoft - 941 гривня. (Участь у аукціоні - 720 грн, розміщення скриньки для збору коштів у офісі компанії - 221 грн.)
10. Kreston - 688 гривень. (Участь у аукціоні - 240 грн, розміщення скриньки для збору коштів у офісі компанії - 448 грн.)
11. Beetroot - 430 гривень. (Участь у аукціоні - 370 грн, розміщення скриньки для збору коштів у офісі компанії - 60 грн.)
12. Благодійні внески через сайт - 270 гривень.
13. BDO - 360 гривень.
14. GoIT - 161 гривня.
15. Wentrum - 50 гривень.

Нагадуємо, що вже 5 років поспіль взимку проводиться аукціон, лотами є брендована продукція компаній.

Мета проекту не лише допомогти Дитячим закладам, Реабілітаційним центрам та лікарням, а і розвинути “бренд роботодавця” серед молоді.

Кожен може придбати брендовані предмети повсякденного вжитку з альбому (фото лотів) та інші лоти аукціону.
Цьогоріч  кошти  були направлені на допомогу дітям - купівля одягу, взуття та медичного обладнання для Обласної дитячої лікарні у м.Боярка.

Передчасно народжені діти становлять лише 4% від усіх новонароджених, але вони на 100% є нашим майбутнім!


Оля Пташка

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації