суботу, 4 березня 2017 р.

У Києві відкрився унікальний музей – Музей новин, спільний проект «1+1» та «Мистецького Арсеналу» на честь 20-річчя ТСН.
Поринути у новинний хаос можна у першій залі (а їх 10), де на кількох десятках екранів водночас транслюються новини.

У залі виробництва можна дізнатися про те як створюються новини та послухати привітання Соломії Вітвіцької, Лідії Таран та Наталії Мосейчук в інтерактивних літерах.
Найбільше захоплення у відвідувачів викликала зала, в якій відтворено студію ТСН. Охочі могли спробувати себе у ролі телеведучого або ведучого погоди та начитати новини з суфлера.
Значущими експонатами стали чернетка Акту про проголошення незалежності Левка Лук’яненка, статуетки переможниць Євробачення Руслани та Джамали, чемпіонський пояс Віталія Кличка, олімпійські медалі Лілії Подкопаєвої, Пересопницьке  Євангеліє та «Кобзар», який побував у космосі.
У Музеї новин проводяться тренінги з відомими репортерами ТСН, квести для дітей, зустрічі з відомими героями новин, курси першої допомоги та виживання в складних умовах. Кожної суботи о 12:00 відвідувачі можуть зустріти ведучі ТСН та зробити з нею фото в справжніх телевізійних декораціях.


Журналіст STUD-POINT
Марта Чіпак


0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації