понеділок, 17 серпня 2015 р.


Дуже часто люди говорять про те, що  треба бути великим Талантом, щоб досягнути успіху в житті, побудувати кар’єру, зуміти реалізувати себе. У психології талант визначають як  високий рівень обдарованості, природний хист людини до певного виду діяльності,  видатні природні здібності людини до діяльності в якійсь галузі та уміння, які розвиваються з набуттям навичок і досвіду. З даного визначення можемо зрозуміти, що талант це лише частина успіху, оскільки якщо його не розвивати, не працювати над собою, то талант просто залишиться лише властивістю людини, природним даром, а не інструментом.

Є відома формула, що геній – це 30% таланту та 70% праці. Тобто важливо мати певні задатки для того, щоб стати успішним, але ще важливіше зробити щось для цього. В інформаційному просторі можна дізнатися про те, що варто робити для побудови власної кар’єри, з чого варто починати, чого не боятися. Серед найголовніших правил виступають наступні:

ü Трудіться над Вашим успіхом кожен день так, ніби цей день – останній у вашому житті.

ü Не лінуйтеся.

ü Ви повинні бути господарем власної долі. Використовуйте кожну можливість для того, щоб досягти намічених цілей.

ü Менше філософствуйте, більше дійте. Виберіть, ким Ви хочете бути – гравцем або глядачем у своєму житті. Прийміть відповідальність за своє життя.

ü Сподівайтеся на краще, але й не забувайте, що потрібно бути підготовленим до того, що на Вашому шляху будуть неприємності, поразки.

ü І головне – постійно розвивайтесь. Кожного дня знаходьте для себе щось нове і цікаве Вам. Читайте корисні книжки, зустрічайтесь з новими людьми. Відвідуйте різноманітні тренінги, котрі допоможуть Вам реалізувати свої таланти.

То ж не говоріть, що у Вас немає таланту, що Ви не можете цього зробити, а працюйте над собою, докладайте максимум зусиль, щоб стати успішним! Перший крок Ви можете зробити вже сьогодні – зареєструвавшись на проект «CareerFactory», де ви зможете проявити всі свої таланти. Або просто зробіть те, що вже давно хотіли. У Вас є талант, варто лише його відкрити для себе!

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації