субота, 26 вересня 2015 р.


Суботній ранок 26 вересня був не просто сонячним та по-справжньому літнім днем, але й став стартовою точкою для нового життя справжніх лідерів. Чому? Хто вони? Це всі ті, хто прийшов сьогодні на STUD-тренінг від Ваче Давтяна. Саме сьогодні ми розбиралися в тому, хто такий лідер, його щоденні задачі, як бути лідером, як переносити стрес та як встигати робити все вчасно. Отже, як воно було.
Вже за доброю традиціє свій суботній ранок ми розпочинали в команді справжнього майстра своєї справи, підприємця та просто щасливої людини – Ваче Давтяна. Це була особлива зустріч, тому що хто може краще розповісти про те, як бути лідером та які його основні завдання, як не сам лідер? Спікер розкрив перед нами цю тему якнайточніше! Він дав нам змогу розібратися в самих собі і зрозуміти, що лідером може стати кожен, просто цього треба захотіти і для цього потрібно змінюватися.
Протягом всієї зустрічі Ваче не просто ділився своїми знаннями чи порадами, але й відразу показував на наочних прикладах, де ми помиляємося в своїх судженнях, як це можна виправити та як побудувати свій день так, щоб все встигати. Як виявилося, мультизадачність – це майже недосяжна річ. Ми перевірили це сьогодні надзвичайно простою грою, котру нам запропонував пан Давтян. Під час нашої гри учасники не могли виконати дві надзвичайно прості справи. Саме в тому місці, де вони зустрічалися, відразу виникали проблеми. Таким чином, учасники сьогоднішнього заходу зрозуміли, що потрібно все робити по-черзі і тоді ти все встигнеш. Ми набагато ефективніше будемо працювати, якщо виконуватимемо задачі одно за одною, а не все разом.

Ваче із задоволенням ділився з нами своїми знаннями та досвідом, давав поради, відповідав на запитання. Відбувся чудовий діалог між учасниками та спікером, коли і одна і друга сторона були корисними одна одній.
Основою тренінгу було правильне розуміння, хто такий лідер. Для цього недостатньо просто керувати людьми. По-перше, потрібно знайти рівновагу в собі, навчитися керувати своїми емоціями та бажаннями. А знаєте, що відрізняє справжню успішну людину від невдахи? Вміння відмовитися від миттєвої насолоди. Ми повинні визначити для себе, для чого живемо: для насолоди чи заради щастя?
Вже вкінці, пан Давтян поділився з нами його власними секретами успіху, навіть, показав свій розпорядок дня. Для того, щоб стати успішним і щасливим потрібно точно визначити ціль, прописати конкретні кроки, які ви будите робити, для досягнення цієї мети. Загально відомо, що найкраще наш мозок працює зранку – існує, так званий, золотий час, коли ми здатні на «великі» справи. І його не варто ігнорувати – прислухайтеся до самих себе і тоді у вас все вийде.
Сьогоднішній ранок, справді, прояснив багато речей, дозволив краще зрозуміти самих себе та навчитися правильно ставити цілі та йти до їх реалізації. Ми також дізналися все про лідера та лідерство і впевнені, що такою людиною може стати будь-хто, варто тільки захотіти і йти до цього.
Ми безмежно вдячні Ваче Давтяну за ці неймовірні та продуктивні дві години, за знання, що ми тепер маємо та за вміння їх застосовувати. Всі присутні сьогоднішньої зустрічі стали на крок ближчими до своєї цілі й знають як її досягти з насолодою. І вся наша команда та учасники тренінгу бажають пану Давтяну успіхів у всіх його планах та задумках, міцного здоров’я та успішних проектів, вдячних слухачів. Ви робите справді велику річ – не зупиняйтеся на цьому шляху!
Наша сьогоднішня зустріч стала заключною в серії тренінгів «Від думки доуспіху», але попереду ще багато цікавого, нові проекти, нові тренінги – саморозвитку немає кінця. Тому, не засмучуємося й продовжуємо наш успішний шлях.

Автор: Анастасія Густодим

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації