неділю, 27 вересня 2015 р.


Вже цієї суботи, 26 вересня 2015 року, завершилася серія унікальних тренінгів «Від думки до успіху» від провідних коучів та професіоналів. Кожної суботи протягом місяця ми проводили дві години з користю, змінювалися та розвивалися. Кожен зі спікерів ділився своїми знаннями, досвідом, давав поради. Учасники наших суботніх зустрічей отримали не лише нові знання, але й знайшли нових друзів та відповіді на запитання, котрі їх хвилювали.
Так, першим, хто розпочав дану серію, був Олексій Філановський – маркетинг-директор Prom.ua. Саме завдяки йому наші учасники отримали справжній живий досвід, навчилися виконувати практичні кейси в галузі маркетингу та отримали поради від провідного фахівця даної сфери.

Наступної суботи ми шукали власний ікігай разом з Наталією Гофман - бізнес-тренер ТОВ «Ферреро Україна». На зустрічі з цим коучем ми навчилися правильно розставляти пріоритети, слухати один одного та як бути почутим, як перетворити свою роботу в задоволення. Наша зустріч проходила у форматі гри, що дало змогу всім присутнім краще зрозуміти та засвоїти нову інформацію.
Підтримала нашу традицію Ольга Карасевич, котра розповіла учасникам про важливість команди на шляху до здійснення своєї мрії. Вона розповіла нам та навчила, як правильно підібрати людей, котрі будуть йти разом з тобою до кінця, на що, в першу чергу, потрібно звертати увагу в резюме, як підтримувати дружні стосунки в команді та створити атмосферу взаємодопомоги.
А закінчив нашу серію тренінгів бізнесмен, професійний коуч та просто хороша людина – Ваче Давтян. Він показав нам, хто такий лідер, його повсякденні задачі, як справлятися зі стресом та як встигати зробити все вчасно. Ваче довів учасникам важливість спорту, хорошого сну та гарного настрою в житті як лідера, так і всіх людей загалом. Тепер ми знаємо, що лідером може стати кожен, але для цього потрібно змінюватися і не боятися нового.
Ми безмежно вдячні всім спікерам та учасникам, котрі проводили свої суботні ранки разом з нами, здобували нові знання та розвивалися в команді найкращих людей. Бажаємо всім подальших успіхів, розвитку та самореалізації. Наше життя тільки в наших руках. І ми не будемо зупинятися на досягнутому. Попереду ще багато цікавого!

Автор: Анастасія Густодим

1 коментар:

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації