суботу, 3 жовтня 2015 р.


Першого жовтня пройшов один з наймасштабніших кар’єрних заходів: «Виставка програм практики та стажування». Вже стало доброю традицією проводити даний захід на території Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана. Цього року було ще більше компаній, ще більше шукачів роботи та нових партнерів!
Даний проект був створений з метою допомогти молодим та талановитим знайти себе, своє робоче місце та просто поспілкуватися з представниками найвідоміших компаній України. Варто відмітити, що протягом всього дня відвідувачів було, справді, багато, і це неймовірно тішить. Саме ви довели, що молодь України не просто здібна, але й має мрії та йде до їх реалізації.
Саме тут кожна з компаній-учасниць знайшла свою аудиторію,тих людей, котрі їй потрібні. Не випадково ми просили всіх приходити зі своїм резюме! Прийшовши на зустріч з роботодавцем, в усіх була можливість вислухати, докладніше дізнатися про програми, які може запропонувати компанія та відразу ж залишити своє резюме. Саме на нашому проекті, вчора, відбулися, по-справжньому, доленосні зустрічі.
Та розмови – це далеко не все. Компанії також проводили тренінги, майстер класи, читали лекції, робили презентації. Це дозволило всім охочим ще більше наблизитися до омріяної компанії, завдяки їй підвищити свій професійний рівень та з користю провести час.
Такі зустрічі були корисними не лише для відвідувачів, але й для компаній! Це дало їм справжню картину того, що шукає сучасний молодий спеціаліст, чого він прагне, і як створити такі умови, щоб було добре як працівникам, так і всій компанії загалом. Такий обмін думками, ідеями, досвідом – це завжди новий шанс та розвиток.
Команда «STUD-POINT» дуже вдячна адміністрації університету за підтримку проекту та допомогу в його проведенні. Для нас дуже важливо, що вищі навчальні заклади не байдужі до подальшої долі своїх випускників, а тому створюють такі умови, щоб вони могли знайти себе. Ми також дякуємо всім компаніям-учасницям. Дякуємо за те, що вірите в молодь і радо надаєте їм шанс для професійної реалізації.
А ми продовжуємо змінювати нашу країну на краще за допомогою студентів. Попереду ще безліч проектів, не менш масштабних, цікавих та корисних. Слідкуйте за нашими новинами, і не зупиняйтеся на досягнутому. Бажаємо всім удачі та реалізації!

Автор: Анастасія Густодим

1 коментар:

  1. Гранты
    Я предоставлял ссуды всем, кто хочет финансовую помощь. Это ссуда между конкретными и весьма простыми и точными условиями по этой причине для надлежащего осуществления процедуры принимаются определенные положения. Моя процентная ставка в течение срока действия этой ссуды составляет 3%, а возмещение производится ежемесячно, если вы заинтересованы, свяжитесь со мной по электронной почте: ilievmarco15@Gmail.com

    ВідповістиВидалити

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації