суботу, 3 жовтня 2015 р.

UniОлімпіада - це унікальний на банківському просторі проект для студентів, котрий допоміг "знайти себе" і розправити крила не одному молодому талантові. 
Вже понад 10 років UniCredit Bank будує мости між середовищем, де студенти навчаються, та середовищем, де вони працюватимуть. Студенти - це люди, котрі стоять на порозі дорослого життя й лише обирають, куди їм прямувати далі. Вони прогресивні, динамічні, креативні, сповнені нових ідей та енергії! Саме такі люди потрібні сучасним банкам та сфері бізнесу.
Такий гравець як UniCredit Bank - справді, гідний початок. Цей великий фінансовий гравець має чим поділитися з молодими спеціалістами та зі студентами.
Бути членом міжнародної команди - це дійсно унікальна можливість, яка дозволить розширити професійні горизонти та особистий розвиток. Робота під потужним брендом - вагомий внесок в свою професійну кар'єру!
Не зволікай! Якщо ти завжди мріяв про роботу в банку, то саме зараз ти можеш здійснити свою мрію. Доведи сам собі, що ти гідний цього! Не чекай - реєструйся!

1 коментар:

  1. Гранты
    Я предоставлял ссуды всем, кто хочет финансовую помощь. Это ссуда между конкретными и весьма простыми и точными условиями по этой причине для надлежащего осуществления процедуры принимаются определенные положения. Моя процентная ставка в течение срока действия этой ссуды составляет 3%, а возмещение производится ежемесячно, если вы заинтересованы, свяжитесь со мной по электронной почте: ilievmarco15@Gmail.com

    ВідповістиВидалити

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації