субота, 3 жовтня 2015 р.


2 жовтня 2015 року відбулося закриття унікального освітнього проекту «Career Factory». Проект тривав протягом п’яти тижнів. За цей час учасники пройшли справжній вишкіл та здобули не лише нові знання, а й впевненість у собі, знайшли нових друзів, стали справжньою родиною. Як змінилося їхнє життя після участі в даному заході? Чого вони досягли за цей час? Будемо розбиратися.
Як уже вище зазначалося, проект тривав п’ять тижнів: кожен тиждень – певний модуль, новий кейс від компанії, нові вимоги та нові знання. Метою проекту було виховати справжніх лідерів, дати їм ту необхідну базу, котру вони зможуть надалі поповнювати та ставати справжніми майстрами своєї справи.
Всі заняття проходили під пильним наглядом провідних спікерів країни, котрі не лише ділилися своїми знаннями чи досвідом, а й давали поради, вчили учасників, що означає бути командою та як працювати в команді, як досягати своєї мети. Чи не кожне завдання проходило в форматі гри, що не дозволяло лідерам сумувати, а також допомагало краще зрозуміти та засвоїти новий матеріал.
Всі завдання, котрі отримували учасники – це живі, реальні кейси від компаній, котрі вірять в молодь і дають їй шанс проявити свої таланти та показати, на що вона здатна. До того ж, такі завдання покликані на підкріплення теоретичних знань. Саме тому наші учасники не просто люди, котрі пройшли навчання – це лідери нового покоління, котрі знають та вміють застосовувати свої знання на практиці.
В останній вечір проекту для учасників був влаштований турнір, на котрий були запрошені представники різни компаній. Таким чином, кожен з лідерів мав змогу представити себе, показати, що він знає та вміє та зацікавити роботодавця. Вже на цьому заході вони могли знайти свою подальшу дорогу в кар’єрі. Також, на турнірі учасники показували свою командну гру та те, як вони можуть виконувати поставлені перед ними завдання. Все це, знову ж таки, проходило в форматі гри, що дуже повеселило присутніх та наочно показало, хто на що здатен.
Закінчився вечір приємним спілкуванням представників компаній з учасниками проектів в неформальній, дружній атмосфері, де вони могли спокійно поговорити, докладніше дізнатися один про одного та визначитися з подальшими діями.

Компанія STUD-POINT дуже вдячна Академії ДТЕК за підтримку даного проекту та за допомогу в його проведенні. Також дякуємо всім компаніям, котрі безпосередньо приймали участь в заході, надавали кейси та проводили екскурсії в своїх офісах. Це дуже важливий та потрібний досвід для молодих спеціалістів. Дякуємо всім компаніям-роботодавцям, котрі прийшли на наш «турнір».
Бажаємо всім учасникам подальшого зростання, кар’єрного та професійного розвитку, здійснення мрій та досягнення цілей. Тепер ви маєте всі необхідні навички та знання – все решта, тільки в ваших руках. Успіхів вам!
Та ми не прощаємося на цьому! Вже дуже скоро стартує новий набір на проект «Career Factory» для всіх тих, хто бажає стати справжнім професіоналом та лідером. Слідкуйте за нашими новинами і до нових зустрічей!

Автор: Анастасія Густодим

1 коментар:

  1. Гранты
    Я предоставлял ссуды всем, кто хочет финансовую помощь. Это ссуда между конкретными и весьма простыми и точными условиями по этой причине для надлежащего осуществления процедуры принимаются определенные положения. Моя процентная ставка в течение срока действия этой ссуды составляет 3%, а возмещение производится ежемесячно, если вы заинтересованы, свяжитесь со мной по электронной почте: ilievmarco15@Gmail.com

    ВідповістиВидалити

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації