неділя, 4 жовтня 2015 р.


Не дивлячись на те, що наша V «HR школа» закінчилася, ми не хочемо розлучатися з її учасниками. Так, 2 жовтня 2015 року команда молодих спеціалістів відвідала офіс 1+1 media, де їм показали дуже багато чого цікавого. Отже, що ж вони побачили!
Найперше, з чим зустрілися учасники – це серйозна охорона. Не те, що їх не хотіли впускати, але пильно дивилися і чекали, поки не спуститься людина, що буде проводити екскурсію по студіях.
Як відомо, на телеканалі працює дуже багато людей, проте тут місця вистачає всім. Що сильно вразило наших відвідувачів, так це те, що весь офіс оформлено в стилі «open space», і, не дивлячись на це, там дуже затишно, красиво, а краєвиди, що відкриваються з вікон, просто вражаючі. Кожен має своє місце, знає, за що він відповідає та робить свою роботу якнайкраще. Як доказ цього, це щоденні ефіри, котрі ми бачимо в своїх телевізорах.
Наступним кроком була студія «Сніданок з 1+1», де тільки-тільки закінчилися зйомки. Всім присутнім дозволили роздивитися все, поторгати, по фотографуватися та відчути себе ведучими ранкової програми. Захвату було безміри!

Далі нам показали апаратні кімнати, де відбувається все найголовніше – випуск матеріалу на наші телевізори. Навіть важко повірити, що над тією картинкою працює так багато людей – справжніх професіоналів своєї справи.
Вдалося нам погуляти й по студії «ТСН». Як тільки заходиш в її стіни, так зразу відчуваєш відповідальність та урочистість – саме тут виходять новини, ведучі розповідають про те, що сталося в Україні та світі. Неймовірні відчуття. Знову ж таки, ми змогли там по фотографуватися та погуляти, уявляючи себе ведучими новин. На студії царює така дружня та затишна атмосфера, що навіть йти не хотілося. А ще з нами поділилися інформацією про програми стажування та як туди потрапити.
Наша команда та учасники дуже вдячні 1+1 media за таку чудову екскурсію, за неймовірні емоції та відчуття. Бажаємо всім вам всього найкращого, побільше телеглядачів та нових цікавих проектів. А ми з радістю будемо стежити за вашою роботою з телеекранів.
 
Автор: Анастасія Густодим

1 коментар:

  1. Гранты
    Я предоставлял ссуды всем, кто хочет финансовую помощь. Это ссуда между конкретными и весьма простыми и точными условиями по этой причине для надлежащего осуществления процедуры принимаются определенные положения. Моя процентная ставка в течение срока действия этой ссуды составляет 3%, а возмещение производится ежемесячно, если вы заинтересованы, свяжитесь со мной по электронной почте: ilievmarco15@Gmail.com

    ВідповістиВидалити

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації