субота, 23 січня 2016 р.


Цього року Ліга студентів АПУ святкує свій перший ювілей – 10-річчя! Це справжнє  свято для кожного з нашої великої дружньої родини, адже впродовж довгого часу ми завжди були разом: під час перемог і поразок, під час труднощів і незгод, завжди підтримували один одного та допомагали.




За ці 10 років Ліга студентів АПУ перетворилася з невеликої групи молодих амбіційних студентів-правників на потужну молодіжну організацію, яка співпрацює з престижними юридичними фірмами,  формує правову еліту та власними руками творить майбутнє юридичної професії в Україні.



Історія Ліги студентів АПУ бере свій початок у 2005 році, коли амбіційні представники молодого покоління юристів вирішують створити платформу для об’єднання студентів-правників з усієї України.



Перші роки представників Ліги студентів АПУ були сповнені різними випробуваннями, перші кроки давались неймовірно важко. Ліга студентів АПУ зарекомендувала себе як надзвичайно сильна й працездатна команда, яка рухалася вперед й ніколи не зупинялася на відпочинок.



Уже в 2007 році у своїх лавах ми налічували 260 студентів, було відкрито 6 осередків по всій країні. У цьому ж році відбулася неймовірно важлива подія - ми знайшли першого партнера. Ним стала відома українська юридична фірма "Василь Кісіль і Партнери", яка до сьогоднішнього дня підтримує нашу діяльність.



У 2009 році було проведено перший Стипендіальний конкурс Ліги студентів АПУ. Головними завданнями та цілями діяльності Ліги були визначені проведення вебінарів, тренінгів, круглих столів, семінарів, конференцій, налагодження зв'язків з вітчизняними та іноземними практикуючими юристами.



2012 став роком переломного моменту для Ліги. У команді зявилася велика кількість нових людей, налічувалося вже 1086 членів, 20 обласних та 2 міських осередки. Лігу студентів АПУ почали вважати найбільшою організацією яка об'єднує людей з професійною ознакою. Але і на цьому ми не зупинялися.



2013-2014 роки стали найбільш продуктивними роками в історії Ліги студентів АПУ. Ми провели 34 всеукраїнські та 535 локальні заходи, залучили до лав Ліги студентів АПУ 652 нових членів. Список наших досягнень можна сміливо продовжувати: сприяння та допомога студентам у проходженні практики та працевлаштування в провідних юридичних установах, проведення правничих шкіл з міжнародного права та права ЄС, програми навчання за кордоном та організація і проведення юридичних курсів, дебатів, змагань з різних галузей права.



У 2015 році Ліга студентів АПУ налічує 2700 учасників та 21 осередок.  Ми впевнено й наполегливо працюємо, рухаючись до своєї мети. Ми залучилися допомогою й підтримкою багатьох вагомих партнерів та з гордістю можемо заявити всім: Ліга студентів АПУ - це найбільше об'єднання студентів-правників всієї України!



Метою Ліги студентів АПУ впродовж цих 10 років було об'єднання молодих правників України в могутню та ефективну організацію. Ми прагнемо сформувати майбутню правову еліту України шляхом підвищення професійного та особистісного рівня.



Ми маємо за честь своїми діями долати правовий нігілізм, зокрема серед молоді, та реалізовувати можливість змінити правове становище країни на краще, вже сьогодні.



 Сьогодні всі члени нашої організації в очікуванні свята, адже 10-річчя - це надзвичайно вагомий строк, який показує справжню зрілість нашої організації! 10 років поспіль ми розвиваємось та змінюємося на краще!

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації