пʼятниця, 22 квітня 2016 р.




У сучасному світі вже немає потреби говорити про важливість англійської мови. Знання англійської – це вимога сьогодення. Більшість актуальних інформаційних ресурсів – англомовні. Дуже часто найцікавіші відео та аудіо, книги і новинні матеріали викладені без перекладу. Звичайно, можна чекати доки з’явиться аналог рідною мовою або скористатися перекладачем, але для повсякденної роботи цей варіант навряд чи буде зручним.
До того ж досконале володіння англійською є пріоритетним для працевлаштування на різні посади у престижних компаніях. Її використовують для спілкування з клієнтами і діловими партнерами, ведення ділової документації і пошуку актуальної інформації. Англійська мова є невід’ємною частиною діяльності програмістів (ІТ-сфера), маркетологів і менеджерів, журналістів, підприємців і перекладачів. Знання мови також стане у нагоді всім, хто мріє про подорожі та роботу за кордоном. Кожен розуміє, що рівень мотивації вивчати англійську досить високий. Але серед нас чимало тих, хто згаяв досить багато часу і тепер шукає варіанти, як надолужити втрачене. Ми хочемо запропонувати декілька варіантів корисних інтернет-ресурсів для самостійно вивчення англійської.

Lingualeo.com – відомий ресурс, що у всіх одразу асоціюється з левеням Лео. Цей сайт дозволяє вчити слова і складати фрази, читати статті, прослуховувати пісні і дивитися відео з текстами до них, одночасно перекладаючи невідомі слова і т. п. Особливо зручним ресурс буде для початківців, адже він дозволяє вивчити нові слова та сформувати пристойний словниковий запас.

Лінгуст – на сайті відібрано кращі матеріали для самостійного вивчення іноземних мов, які представлені у вигляді покрокових онлайн-уроків. Основне призначення Лінгвістичного порталу – допомога у вивченні іноземних мов при повній відсутності первинних знань. Спеціально для опанування початкового рівня є чудовий самовчитель "Легкий англійський" з простими вправами, аудіо-курс дозволяє закріпити пройдений матеріал, посібники з граматики для вивчення основних правил та ін.

Speak Languages – розширений англійський словник, сформований за принципом тематичних списків, допоможе поповнити ваш словниковий запас. Перш ніж вчити вимову можна декілька разів прослухати слово, а лише потім пробувати його повторити. Ресурс створено для легкого і приємного вивчання мови та пошуку друзів, з іншими його функціями ви можете ознайомитися на сайті. 

СorrectEnglish.ru – тут ви знайдете велику теоретичну і практичну базу, спрямовану на розвиток всіх мовних навичок. Серед представлених уроків є граматичні, лексичні, правопису, уроки на перевірку знання правил вимови тих чи інших слів і багато ін. Всі уроки поділені на рівні складності для вивчення англійської різних рівнів. Ви можете самостійно обирати тестові завдання з пройдених тем і перевіряти свої знання. 

Mylanguageexchange – сайт дає необмежені можливості для спілкування з носіями мови, що вважають одним із найдієвіших способів для її вивчення. Тут можна знайти ідеального партнера для спілкування, вказавши його бажаний вік, країну проживання та мову. Із запропонованих кандидатів ви обираєте найкращого співрозмовника і вдосконалюєте свою англійську чи будь-яку іншу мову.

TED.com – чудовий ресурс для охочих попрактикуватися в англійській та поповнити свій словниковий запас. Він чимось схожий на добре відомий усім YouTube, але на цьому сайті представлені найкращі ідеї та теорії різних експертів. Тематичний асортимент задовольнить будь-які інтереси – комп'ютерні технології і маркетингові дослідження, політика і точні науки, інновації та багато іншого. Цей ресурс не дозволить вам нудьгувати і зробить вивчення англійської цікавим і вдвічі кориснішим. 

Автор: Анастасія Чорногор 
 


0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації