пʼятницю, 29 квітня 2016 р.


23 травня вперше в Україні стартує освітній проект - GoBootCamp for students - інтенсивний курс підготовки студентів до роботи в IT-сфері. Проект створений на основі практик США і Європи. Всього за три місяці ти вийдеш на рівень JuniorDeveloper практично з нуля. Кожен день ти будеш занурюватися в умови, максимально наближені до реальних буднів ІТ-фахівця. Кожен байт отриманої інформації буде тут же випробуваний тобою на практиці в ході реалізації реального проекту. Формат побудований на тісній взаємодії з наставниками і колегами, командній роботі та особистих результатах.

Ми шукаємо тебе
Це унікальний шанс, який буває раз у житті.
І його отримають одиниці з тисяч бажаючих.

Якщо ти:
• студент старших курсів технічної спеціальності;
• хочеш побудувати стрімку кар'єру в IT;
• розумієш, що на університеті освіта не закінчується;
• маєш базові технічні навички програмування і можеш їх продемонструвати на виконані проекти;
• знаєш англійську на рівні не нижче Intermediate;
• вмієш працювати в команді;
• ти амбітний, цілеспрямований, відповідальний, впевнений в своїх силах
• хочеш працювати в одній з провідних ІТ-компаній країни
Давай до нас!


УВАГА! Для кожного учасника це буде непростий, але дуже захоплюючий етап в житті, адже зазвичай заняття в BootCamp проходять по 5-6 годин на день, але все ж без відриву від основного навчання, протягом 3 місяців.

GoBootCamp довгостроковий проект, який дає можливість учасникам прожити його (так-так саме прожити, адже офіс GoBootCamp стане для тебе другою домівкою) так що, після закінчення ти станеш незамінним фахівцем в області, яка розвивається зі швидкістю світла. І, приємний момент - ти можеш отримати спеціальну пропозицію і стати одним з 30 особливих учасників, або одним з 5, хто отримає стипендію на навчання! Тому, дамо дружню пораду: подавай заявку і візьми участь у конкурсі, щоб стати фахівцем в IT-сфері! Твої поточні знання, навички, підготовка і мотивація будуть оцінюватися, щоб відібрати кращих з кращих. Стань одним з них: https://goit.typeform.com/to/vuVLcM

І, запевняємо, ти будеш вчитися у кращих IT-фахівців і наставників, які вже давно утвердилися, як професіонали в топ IT-компаніях України.

ПОСПІШИ! ДЕДЛАЙН РЕЄСТРАЦІЇ: 10 ТРАВНЯ!

Детальна інформація: GBC

Автор: Юліана Гордійчук

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації