вівторок, 4 жовтня 2016 р.




28-ий день 2016-ої осені був винятковим для студентів та випускників України. В головному корпусі Київського національного економічного університету ім. В.Гетьмана з самого ранку у повітрі витало щось особливе - ф’южин прагнення, впевненості і бажанню розвиватись. Ті, хто створив цю суміш емоцій - теж особливі. Саме такі молоді люди, які вранці прокидаються з думкою: “Рухатись тільки вперед!” і повинні робити вклад у нашу країну, а не тікати закордон в пошуках щастя. Саме їм потрібно допомагати і дати зрозуміти, що побудувати успішну кар’єру в Україні - це не тільки можливо, а й престижно та благородно! Саме вони в цей день зібрались в одному місці в один час, створивши неймовірну енергетику і показавши, що молодь України - це щасливе і велике майбутнє!
Безумовно, без них ніколи б не існувало проекту “Виставка програм практик та стажування”, проте варто відзначити і тих, без кого навіть найперспективніші не змогли б проявити свій талант і реалізувати свій потенціал - роботодавці!
Кожен з відвідувачів Виставки отримав можливість виділитись і, як результат, влаштуватись в такі компанії як Roshen, EY, JTI, KPMG, Kreston! Компанії, які виконують свій соціальний обов’язок і не вимагають від початківців на рингу праці 10-річний досвіт в 20-річному віці. Вони вчать і створюють своїх майбутніх “адвокатів бренду” ще зі студентської лави. Вони не дозволяють іншим країнам викрадати наші молоді таланти, бо професійне щастя є і у нас!
Організатори кар’єрного проекту - “Центр кар’єрного розвитку STUD-POINT” вдячні всім, хто поділяє наше прагнення і думку про те, що якщо кожна компнанія візьме бодай 4 стажерів до себе - молодь України буде працевлаштована.
1+1 media, Укртелеком, Baker Tilly, Auchan, Infopulse, Schenker, PWC, RB Ukraine, ProCredit Bank, Національній Банк України, Nielsen, Nestle, Mazars, Deloitte, Філіп Морріс Україна, Vega, Citi, Інтертелеком, L’Oreal, IT.artel, Діамантбанк, LuckyLook, Sun InBev, COTA, BAT - компанії роботодавці, які відкрили можливості для молодих людей, які не могли не оцінити цього!

Окрема подяка партнерам проекту, без вас цей день не був би таким насиченим:
Yarych - найсмачніші
Staff Bank - найактуальніші
МеНеджеR по персоналу - найцікавіші
Dopomoga - найблагородніші
Росинка - найяскравіші
Парламент КНУ - шева найкраща;)
САР КНЕУ - найкрутіші
Я Студент - найцікавіші
КНЕУ медіа - найінформативніші
Центр Перспектива - найперспективніші
HeadHunter - найсучасніші

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації