суботу, 1 жовтня 2016 р.

«Що це, як це та з чим його їдять?» - одразу виникає у голові багатьох при слові «логістика», та насправді саме з нею ми стикаємося майже кожного дня. Як швидко доставити товар до вашої домівки, як налагодити поставки певного продукту, як зробити все раціонально та швидко — це все робота логіста. Та як виконати її якнайкраще? Аби дізнатися більше про цю сферу, Stud-Point пропонує вам переглянути наш ТОП-7 книг про логістику.
   
Книга №1! Біблія логістики — саме так називають цю книгу. У чому ж її особливість? E ній розписані основні аспекти діяльності логістів, як впливати на ефективність бізнесу, інструменти стратегічного планування та оперативної практики. Призначена переважно для менеджерів.

Більшість людей думають, що навчання не буває захопливим, але не з цією книгою. Суха теорія — це не про неї, адже автори незвичайно подають матеріал - з історичного ракурсу. А ще одною родзинкою книги є думка авторів про те, що успіх компанії напряму залежить від логістики. Дуже самовпенена заява чи не так?

Як розібратися в аспектах управління логістичними процесами в закупках та дистриб'юції? Як можна класифікувати фінансові потоки? На ці та інші питання ви знайдете відповіді саме в цій книжці. Також вся теорія підкріпленя влучними прикладами та практичними ситуаціями. Призначена книга для логістів та спеціалістів з маркетингу й менеджменту.

Від цієї складової напряму залежить до 30% ефективності бізнеса компанії. Та як досягти тих омріяних 30%? Про це автор розповість у своїй книзі, де надзвичайно широко розписав концепції, методи та моделі управління ланцюгами поставок (SCM). 

Книга в собі об’єднує, як довідник, так і підручник, де кожен професіонал почерпне для себе щось нове. Тут детально розписані основні задачі з якими часто стикаються менеджери. Звичайно, читається книга зовсім не просто, але надзвичайно цікаво. 

Автором книги є президент компанії Effective Inventory Management, Inc, який не з чуток знає про логістику. В «підручнику» розібрано, як управління запасами може збільшувати доходи підприємства та підкріплено різноманітними розрахунками та прикладами. Для практиків — це одна з найкращих книг.

У житті кожної компанії буває багато непередбачуваностей — починаючи від хвороб персоналу, закінчуючи катастрофами на виробництві. Як зробити свою компанію більш життєстійкою? Чи можна передбачити збій? Саме ця книга дасть відповіді на всі ці питання і розповість, як мінімізувати вплив різних казусів на роботу підприємства.
Єлизавета СЕМКО
журналіст "STUD-POINT"

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації