суботу, 8 жовтня 2016 р.

Освітня програма «Європейські цінності у публічній сфері: від принципів до втілення»
Дедлайн подачі заявок:12 жовтня
Початок: з 15 жовтня (10 суботніх семінарів)
Відкрита програма доступна всім охочим, але саме політологи винесуть з неї найбільше користі. Провідні українські та закордонні експерти, політологи, дипломати, професори розкажуть про проблеми сучасності: : християнський аспект політичної та правової інтеграції в Європі, структура і межі публічного простору; людина в публічному просторі; економічний простір; протидія корупції: світоглядні та інституційні підходи; феномен влади і громадянського суспільства; світові релігії і глобальні виклики.
І все це безкоштовно.
Детальніше: тут

Вакансії для молоді в команді Інституту аналітики та адвокації у Полтаві
В Інститут аналітики шукають молодих та розумних, що вміють аналізувати суспільні та бюджетні питання, хапати за руки хабарників та просто змінювати світ на краще. Все це вміють політологи!
В свою чергу вам гарантують гарячу каву, приємних людей та пристойну зарплатню.
Детальніше: тут


Конкурс есе «Молодь. Наше слово»
Дедлайн подачі заявок: 10 жовтня
Давно непокоять проблеми неефективної освіти, безробіття чи соціальної інтеграції молоді. Тобі є що сказати? Так скажи! Точніше напиши. Та ще й отримай за гроші.
 СД Платформа та Фонд ім. Фрідріха Еберта оголошує конкурс на краще есе, що стосуються проблем молодіжного середовища. А кому як не студентам-політологам знати про це? Потрібно тільки викласти свої думки на папері, а в разі перемоги ще й отримати грошову винагороду: 1450 грн., 930 грн. або 500 грн. за перше,друге і третє місце відповідно.
Детальніше: тут

Школа комунікації і медіа у Харкові
Дедлайн подачі заявок: 9 жовтня
Для політолога важливо вміти говорити та переконувати, а на тлі швидкого розвитку сучасних технологій також не погано знати основи роботи в медіа. Ваш майбутній кандидат в депутати під час передвиборчої кампанії потім буде за це дуже вдячний (у грошовому еквіваленті також). І всьому цьому вас можуть навчити у Харкові на Школі комунікацій та медіа задарма.
Відбір буде здійснюватися на конкурсній основі, а учасники зможуть поліпшити практичні навички в сфері комунікації, навчитися мистецтву дебатів і аргументації,опанувати інструменти медіа-комунікацій та багато іншого. 
Детальніше: тут

Освітня групова програма з вивчення демократії
Дедлан подачі заявок: 9 жовтня
Якщо тобі від 21 до 25 років, ти знаєш англійську та цікавишся вивченням демократії, то тобі сюди. Центр вивчення Демократії  за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини відкриває набір на Освітню групову стипендіальну програму 2016/2017 з вивчення демократії. 
Раз на місяць у Києві будуть проводитися навчальні тренінги форуми, семінари за участі кращих європейських політологів та дипломатів у сфері реалізації демократії. Для учасників передбачена виплата щомісячної стипендії в розмірі 250 євро та забезпечення навчальними матеріалами.
Детальніше: тут


Семінар "Стажування в міжнародних міжурядових організаціях" 
Дедлайн реєстрації: 13 жовтня 
Дата проведення: 15-18 листопада
Місце: Відень, Австрія
Вартість: організаційний внесок - 215 євро +500 гривень
Цей семінар дає змогу не тільки дізнатися масу нового про роботу і стажування у міжнародних організаціях, але й побувати у штаб-квартирі ООН, ОБСЄ та представництвах Європейської комісії у Відні. 
Організаційний внесок покриває методичні матеріали, проживання в готелі, проїзд на місце та переміщення по Відню, екскурсійну програму по Відню та Будапешту.
Детальніше: тут

Дебатна школа та дебатний турнір в Харкові
Дата проведення:15-16 жовтня
Якщо політолог не може переконати свого опонента - це поганий політолог. Та навчитися цьому ніколи не пізно. 
У Харкові 15 жовтня пройде дебатна школа, де учасників навчать правильно аргументувати свою позицію та доводити свою думку. А 16го вже відбудеться турнір,де учасники будуть обговорювати важливі питання сьогодення і матимуть змогу отримати свій перший (або не перший) дебатний кубок.
Детальніше: тут

Молодіжний обмін на проект "Youth Academy".
Дата проведення: 23 - 30 жовтня 
Місце:  Бендзин, Польща
Вартість: річний внесок - 200грн. 
Політологи повинні знати про вибори багато, якщо не все. І цей проект створений, щоб активізувати молодь брати участь у виборах і мати активну громадянську позицію. Заняття будуть проходити у формі дискусій, дебатів, семінарських занять, зустрічей, лекцій від запрошених експертів. 
Учасники під час проекту будуть забезпечені харчуванням, проживанням, дорожні витрати відшкодовуються до 117 євро. Можливо, буде організований трансфер з/до Львова.
Детальніше: тут


FREE GENERATION FORUM 2016 
Дата проведення: 22 жовтня
Місце: Київ, ВДНХ
Вартість: символічні 50 грн.
Free Generation Forum — відкритий майданчик для обговорення теперішнього, минулого, а головне, майбутнього вільної України. Експерти з усього світу поділяться своїми поглядами з тими, від кого залежить це майбутнє — з першим вільним поколінням, що виросло на території колишнього СРСР.
Майбутніх державних діячів не можуть не зацікавити такі питання, адже від вивчення минулого і сьогодення залежить побудова майбутнього.
Детальніше: тут

Гранти від Institute of Humane Studies для відвідання США з науковою метою
Аспіранти будь-якої національності можуть претендувати на отримання грантів від фундації “IHS”, які дозволяють покрити частину витрат на подорож та участь у конференціях. 
Написавши невелике есе, заповнивши аплікаційну форму та відправивши резюме, можна отримати грант на 750 доларів. Вимоги стандартні для такого рівня грантів і  досить прості для тих, хто дійсно зацікавлений у цій сфері. Детальніше: тут


Дар'я ПРОНОЗА
журналіст "STUD-POINT"

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації