понеділок, 27 лютого 2017 р.




















Весна і понеділки – традиційний час, коли всі мріють змінити своє життя. А коли ти студент та ще й без стипендії, це бажання посилюється вдесятеро. Де і як їх заробити, якщо ти навчаєшся і не маєш часу на повний робочий день? Топ-10 вакансій, які принесуть не тільки прибуток, а й задоволення.

Любиш собак, але не можеш собі дозволити завести таке щастя? Ось вирішення твоєї проблеми. За вигул одного можна отримати 50-150 грн за годину.

Займаєшся бісером, макраме, шиттям речей або виробами з дерева? Пора на цьому заробляти. Оцінювати свої роботи потрібно самому. Ще один портал для вашого магазину тут.

Блог на YouTube
У тебе цікаві будні, багато креативних ідей і ти не боїшся бути в кадрі? Відеоблог – це те, що ти шукав. 1000 переглядів з рекламою оцінюється приблизно в 3 долара.

Друг на годину
Ти комунікабельний і добре знаєш місто? Чому б тобі не допомогти людям, які приїхали вперше. За годину можна заробити 100-200 грн.
Для цього потрібно зарєєструватися на будь-якому сайті з вакансіями і запропонувати людям свої послуги.

Ти - геймер до мозку кісток? На цьому можна також можна заробляти. В Україні регулярно проводяться турніри з ком’ютерних ігор. Призами таких турнірів можуть бути як ігрове обладнання, так і реальні гроші.

Власники потребують людей, які перевірятимуть обслуговування у своїх закладах. Перевірив – отримав гроші. Всі витрати тобі повернуть і заплатять від 100 грн.

Чимало з нас мріють про роль у кіно. Для початку кар’єри актора – саме те, що потрібно. Твоїм першим гонораром можуть бути 50-100 грн за годину зйомок.

Вмієш красиво і якісно фотографувати? Можна забезпечити себе за допомогою фотосесій. Робити і продавати стокові фотографії  легко. Ціна залежатиме від якості фотографії та від щедрості самого покупця.

Створювати шедеври не означає бути бідним та голодним. Можна малювати портрети на замовлення або ж заробляти веб-дизайном. Усе залежить від твого бажання. Покупці достойно оцінять роботу від 20 грн.

Ти – людина з творчою натурою, здатна писати оригінальні тексти, музичні заставки та твори різного стилю, змісту та метражу? Твої тексти можуть приносити непоганий прибуток. Від 10 грн за 1000 знаків.


Автор 

1 коментар:

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації