пʼятницю, 5 лютого 2016 р.



Найдорожчий скарб кожної дитини – це її сім’я. Родинний затишок, батьківські поради і настанови, палкі обійми і ніжні поцілунки, безмежна любов і турбота – більшість із нас, читаючи ці рядки, з теплотою у серці згадують теплі сімейні зустрічі. Але, на жаль, не кожній дитині даровано таке щастя. У нашій країні сотні дитячих будинків, тисячі дітей, що мріють про любов і турботу. Їм так необхідно знати і усвідомлювати, що життя – це не лише тяжкі випробування, що у світі є місце доброті, повазі, підтримці, дружбі… Наша мета – показати їм цю чарівну сторону людських взаємовідносин.



Центр кар'єрного розвитку Stud-Point щорічно проводить соціальний аукціон "Бренд роботодавця", об’єднуючи навколо себе всіх не байдужих до дитячої долі. Цьогоріч до акції долучилося близько 20 відомих компаній, серед яких 1+1 media, EY, Syngenta, SCM, Deloite, KPMG, PwC, Carlsberg, Mazars, Poparada,Watsons, Iriska toys, ZEST Outsourcing, Archy-call, Ашан, "Росинка", СЕРВІТ та ін.
З 14 по 25 січня 36 представлених лотів взяли участь в аукціоні. Найбільша боротьба точилася за брендові речі від компаній 1+1, EY, Syngenta, Deloitte, PwC, найдорожчий лот продано за 550 грн – це фірмовий рюкзак від EY. Всього, за підсумками аукціону, нам вдалося зібрати більше 8 000 грн. Крім цього, наші партнери купили пральну машину, допомогли зібрати необхідну суму на покупку проектора та ноутбука, надали солодощі і фрукти, канцелярію, розвиваючі ігри та набори для дитячої творчості, одяг і взуття, засоби гігієни, миючі засоби та багато іншого. Зараз організатори займаються закупкою необхідної техніки.

Пральна машина, проектор, ноутбук

та багато іншого скоро відправляться до своїх

нових власників у школу-інтернат "Пролісок".


Все зібране багатство призначене школі-інтернат "Пролісок" с. Вовчків (Київська обл.), де виховується 19 дітей від 6 до 18 років. Поїздка з цікавою концертно-розважальною програмою готувалася на 30 січня, але через погодні умови, епідемію грипу та масове закриття навчальних закладів на карантин візит до вихованців дитячого будинку відтерміновано. Ми будемо намагатися якнайскоріше порадувати дітей подарунками і обов’язково повідомимо всіх про результати зустрічі.
Команда Stud-Point, організатори проекту, висловлюють величезну подяку всім учасникам аукціону: компаніям за надані лоти, учасникам – за високу активність і ставки, волонтерам за надану допомогу. Пам’ятайте: кожен має право на щасливе дитинство! Наші благородні вчинки здатні змінити долю цих дітей, повернувши їм надію і віру у краще майбутнє.
  
Автор: Анастасія Чорногор

0 коммент.:

Дописати коментар

Архів

Global Graduate Programme

Global Graduate Programme
Global Graduate Programme

Вакансії компанії Deloitte.

Вакансії компанії Deloitte.
Дізнатись більше про вакансії компанії Deloitte.

Рекомендована публікація

Кар'єра у SOFTELEGANCE. #27_кольорів_роботодавця

Популярне

Останні публікації